Livet er for kort og dyrebart til å bli kastet bort på tåkeprat!
Kall en spade for en spade, og bli mer effektiv, få økt gjennomslagskraft og oppnå bedre resultater.

Krystallklart budskap er et moderne retorikkbyrå som hjelper deg:

  • å bli tydelig, trygg og overbevisende når du kommuniserer

  • å holde levende og engasjerende presentasjoner

  • å skape effektive, nyttige og motiverende møter

Vi kurser ledere og medarbeidere i bedrifter, organisasjoner og forvaltningen i retorikk, presentasjonsteknikk og møteledelse. De fleste kursene holdes internt hos kunden, men vi setter jevnlig opp åpne kurs som alle kan delta på. Vi skreddersyr også seminarer, foredrag og tilrettelegger for individuell trening slik at du kan forbedre dine kommunikasjonsferdigheter og bli den beste retoriske versjonen av deg selv!

Vår misjon: Vi ønsker å lære deg hvordan du kan kommunisere krystallklart, slik at du bli hørt og forstått.

 

 

KRYSTALLKLART BUDSKAP™
- praktisk retorikk

Kommunikasjon er vanskelig. Det du mente å si, når ikke fram til mottaker. Resultatet er kjedelige misforståelser, frustrasjon og manglende gjennomslagskraft. Et kurs i retorikk kan være løsningen.
Ved hjelp av konkrete verktøy lærer du å formulere et tydelig budskap, utarbeide relevante og sterke argumenter og formidle dine tanker og meninger på en strukturert måte.

KRYSTALLKLARE PRESENTASJONER™
- Presentasjonsteknikk

Hvor mange presentasjoner har du overvært det siste året, som du vil gi terningkast seks? Et kurs i presentasjonsteknikk lærer deg hvordan du kan formidle ditt budskap på en engasjerende måte slik at du holder mottaker mentalt tilstede.
Du lærer også hvordan du kan takle nervøsitet og stress, få bedre selvtillit og etablere et solid førsteinntrykk.

KRYSTALLKLARE MØTER™
- Møteledelse

Møter er viktige i dagens arbeidsliv. Likevel bruker mange av oss alt for mye tid på møtevirksomhet, samtidig som noen av møtene oppleves som lite nyttige.
Det kan vi heldigvis gjøre noe med. Med kunnskap om møteledelse, enkle teknikker og konkrete verktøy kan du skape effektive, nyttige og morsomme møter slik at møtetiden halveres og nytteverdien dobles.

Åpent kurs i KRYSTALLKLART BUDSKAP - praktisk, moderne retorikk

Lær hvordan du kan påvirke og overbevise de rundt deg ved hjelp av 10 konkrete verktøy. 1. - 2. februar 2017. Thon hotel Vika Atrium, Oslo. Kun 8 plasser. Les mer om kurset her!