Dette kan Krystallklart budskap bidra med

18.03.2020

0

Den pågående situasjonen med koronasmitte, fører til et stort behov for kompetanseutvikling fra fysiske møtesteder til virituelle møtesteder. Krystallklart budskap kan bidra til dette skiftet, slik at du som enkeltperson, eller du som ansvarlig for organisasjonens kompetanseheving, har et alternativ for å sikre fortsatt læring og utvikling innen presentasjonsteknikk, retorikk, kommunikasjon og møteledelse. Ferdigheter vi alle trenger for å kunne gjøre jobben vår på en god, trygg og effektiv måte. 

Koronaviruset kan kanskje tvinge oss til å være mer hjemme, sitte mer spredt, men la oss redusere de negative konsekvensene så mye som mulig og heller snu situasjonen til noe positivt. Jeg føler meg trygg på at vi alle kommer til å få et stort løft innen digital kompetanse i løpet av de neste ukene og månedene som ligger foran oss.

Vi vil få en helt ny forståelse for hvilke muligheter digitale løsninger gir oss og vi kommer til å bli knallgode til å kommunisere på Zoom, Google Teams, Webex Teams, Skype, Slack, Webinarjam og Facetime. De som før har vegret seg for å ta i bruk digitale løsninger, har nå ingen mulighet til å vri seg unna.

Det vi må unngå, er å redusere aktivitetsnivået og skru igjen pengekranen. Vi må holde tempoet oppe og holde hjulene i samfunnsmaskineriet i gang.
 

Dette er det vi i Krystallklart budskap kan bidra med:

 

Nettkurs i Presentasjonsteknikk, retorikk og kommunikasjon

Presentasjoner er en stor og viktig del av vår arbeidsdag. Det tar tid å utarbeide tydelige, strukturerte og solide presentasjoner av høy kvalitet. I tillegg er det mange som gruer seg til å holde presentasjoner.

Å få kjennskap til hvordan man kan utarbeide presentasjoner på en rask og effektiv måte, er derfor en stor fordel både for den enkelte og for arbeidsgiveren.

Retoriske verktøy hjelper den ansatte å skape tydelige og solide presentasjoner  som er skreddersydd for målgruppen og situasjonen.

Når et gjennomarbeidet og solid innhold er på plass, øker troverdigheten og tryggheten, noe som gjør at den som skal holde presentasjonen blir mer fri og komfortabel.

I sum bidrar alt dette til økt valitet både i kommunikasjonen og interaksjonen mellom aktørene, slik at etterfølgende diskusjon, beslutning og samarbeid blir bedre.

Er du en privatperson, kan du lese mer om kurset og få tilgang til kurset her.

Bedriftskunder kan ta kontakt med oss på post@krystallklart.no eller 928 05 902 for en uforpliktende samtale, da kurset kan tilpasses bedriftens ønsker og behov.

 

Nettkurs i møteledelse, møtekultur og videomøter

En dårlig møtekultur skaper mye frustrasjon og irritasjon hos deltakerne, i tillegg til at møter er en av våre største tidstyver. Uheldig eller ubetenksom adferd forstyrrer rytmen i møtene og svak møteledelse får uheldige konsekvenser både for deltakerne og for resultatet av møtet. Konsekvenser som kan bli dyrebare for organisasjonen.

Økt bevissthet rundt "beste praksis" på møterommet, enten det er fysisk eller virituelt, har en god effekt på den enkeltes adferd. Å gi møtelederen gode verktøy til å forberede og lede et møte, skaper trygghet og effektivitet. Dette kurset er nyttig både for de som skal lede møter, og for de som skal delta på møtene.

Ønsker du å delta på dette kurset eller ønsker du å kjøpe inn kurset til din bedrift, ta kontakt med oss på post@krystallklart.no eller mobil 928 05 902.
 

Gratis webinar: 

  • Torsdag 26. mars kl. 10.00: Slik lykkes du med videomøter
  • Torsdag 16. april kl. 10.00: Bli tydelig, trygg og overbevisende når du presenterer
Du vil finne invitasjon til webinaret på vår nettside og vår facebook-side. Du kan også kontakte oss på post@krystallklart.no for å få tilsent invitasjonen.
 

LIVE-sendinger på Facebooksiden til Krystallklart budskap

Hver fredag kl. 08.42 sender vi direkte på vår facebookside. Hver sending tar ca 15 minutter og er ferdig før kl. 09.00.
 
Fredag 20. mars: Forstå hjernen og ta bedre beslutninger
 
Tidligere sendinger:
13. mars - ekstrasending: Slik får du effektive og gode videomøter.
13. mars: Hvordan avslutte presentasjonen din med stil.
06. mars: Slik fanger du publikums oppmerksomhet på en effektiv og enkel måte.
 

Blogg

28. februar: Krisekommunikasjon som funker!
27. januar: Du kan ikke presse folk til å gi deg den responsen du ønsker.
29. november: En viktig lekse fra Bohemian Rhapsody.
10. november: Vår vår frykt hemmer deres utvikling.
16. september: Derfor feiler vi.
 
Dette er noe av det vi kan bidra med - bruk oss!
 
Kontaktinformasjon:
Mobil: 928 05 902
E-post: post@krystallklart.no