7 tips til en rasende bra konfirmasjonstale

08.05.2020

0

 

Det er ikke enkelt å holde en tale til konfirmanten. En 15-åring har sjelden lyst til å bli holdt tale for, og skulle gjerne sett at du lot være å si noe. Samtidig er dette en fantastisk flott anledning til å få sagt noen velvalgte ord, som forhåpentligvis vil hjelpe ham eller henne inn i voksenlivet. Men hva kan du si og hvordan kan du si det på en måte som gjør at konfirmanten får lyst til å lytte til deg?

Her deler jeg fem tips til hva du kan gjøre for å utarbeide en god tale og hvordan du kan framføre den med hell.

Denne videoen ble laget i forbindelse med en Facebook Live-sending som jeg holdt tidligere i dag. På Facebook-siden til Krystallklart budskap deler jeg også 30 av mine favorittsitater av Aristoteles - ja, han er fortsatt like aktuell som for 2.500 år siden. Det er mulig jeg legger ut noen tips til tema for en konfirmasjonstale også i løpet av de neste dagene. Sjekk derfor ut Facebook-siden vår!

Lykke til!

Anne Karin