«Dyktig kursholder, mange og utfyllende tilbakemeldinger. God læring! Enkelt, effektivt og forpliktende kurs». Merethe Forfang, Sparebank1 NN

 

Vi finner bedre løsninger når vi forstår hverandre

Vi i Krystallklart budskap ønsker å hjelpe deg med å kommunisere godt og effektivt, tydelig og overbevisende. Vi ønsker å hjelpe deg med å få en sunn møtekultur på jobb, med effektive og nyttige møter, som gjennomsyres av god kommunikasjon, samt effektive og engasjerende presentasjoner. 

Hjertet i Krystallklart budskap ligger i retorikken. Vårt mål er å lære deg hvordan du kan bruke retoriske verktøy for å holde engasjerende foredrag og presentasjoner, bli en god møteleder, en dyktig forhandler eller en god samtalepartner. Det som skiller oss fra andre, er at vi finner dine unike kvaliteter og hjelper deg å bruke disse til din fordel. Det handler ikke om å bli en annen person, men å bli den beste retoriske utgaven av deg selv.

Vår styrke er vår lange erfaring fra næringslivet i tillegg til grundig retorikkompetanse. Vi underviser i praktisk retorikk og praktisk anvendelse av de retoriske verktøyene. Hos oss lærer du ikke alle de flotte latinske ordene, men du lærer hvordan du med enkle grep kan få en enklere, mer effektiv og lettere hverdag ved hjelp av retoriske verktøy.

Krystallklart budskap as ble etablert i 2011 og vår ambisjon er å tilby deg de beste kursene innen retorikk, presentasjonsteknikk og møteledelse som finnes på markedet. Våre kurs kan du ta enten internt i bedriften din, eller som deltaker på et av våre åpne kurs. Velg det som passer deg best!

I tillegg til å holde kurs innen retorikk, presentasjonsteknikk og møteteknikk, holder vi også seminarer og foredrag.

Vår visjon

Vi har en sterk tro på at vi finner bedre løsninger og får en enklere arbeidsdag når vi forstår hverandre.

Vår misjon

Vi ønsker å lære deg hvordan du kan kommunisere tydelig, rolig og overbevisende, slik at du blir hørt og forstått.

Vårt kundeløfte

Gjennom engasjement, praktiske øvelser og konkrete tilbakemeldinger har vi som mål å videreutvikle dine evner til å kommunisere tydelig, slik at du blir tryggere, mer overbevisende og oppnår bedre resultater.

Hvem støtter vi?

Amnesty International
Frihet generelt, og ytringsfrihet spesielt, er viktig for oss i Krystallklart budskap. Vi mener at alle mennesker har rett til å leve i frihet, til å ta egne valg (iht kardemomme-loven) og at alle har rett til å ytre sin mening uten å risikere straff eller forfølgelse. 

Derfor støtter vi Amnesty International, som kjemper for ytringsfriheten og mennesker som blir straffet for å ytre sin mening. Vi tror demokrati er viktig og riktig, og for å få et reelt demokrat må innbyggerne ha ytringsfrihet.
 
SOS Barnebyer
Vi mener også at kunnskap og utdanning er en viktig del av løsningen på de utfordringene verden står ovenfor, enten det gjelder krig, miljø/klima eller fattigdom. Derfor støtter vi SOS Barnebyer ved å være faddere for to barn. Å betale 500 kr i måneden gjør vi med stor glede. 
 
Leger uten grenser
For å være fri trenger vi også god helse og tilgang til medisinsk hjelp. For oss er det en selvfølge å oppsøke lege og sykehus når vi har behov. For mange mennesker er situasjonen stikk motsatt. De plages av sykdommer vi slipper å bekymre oss over, de dør fordi de ikke får legehjelp, medisiner eller den behandlingen de trenger.  Derfor støtter vi Leger uten grenser. Deres innsats på krigsherjede steder er både modig og beundringsverdig. 
 
Selv om vi i Krystallklart budskap lever av ord, må vi også sette handling bak ordene. Vi innser vår begrensede evner til å bidra med handling der hvor krigen er værst eller sultkatastrofen rammer hardest. Det minste vi kan gjøre er å bidra økonomisk, så de som kan hjelpe får de økonomiske ressursene de trenger.
 

SAMARBEIDSPARTNERE

  • Anette Aarsland, Pusteteknikk.no
  • Christian Eek-Jensen
  • Positiv Opplæring Norge AS
  • Gro Mikkelsen, Nytt image.no 

TIDLIGERE SAMARBEIDSPARTNERE

  • Retorisk insitutt (2011 - 2014)
  • Moementum Norge AS (2013 - 2014)