Nettkurs

Nå kan du lære deg "Kunsten å argumentere" på nett!

Leter du etter netturset ditt?

Logg inn her: Krystallklart budskap Nettkurs

 

Vi vet at folk er forskjellige. Derfor skreddersyr vi våre kurs slik at du kan finne den læreingsmetodes som passer deg, dine behov og ikke minst, din livssituasjon best. For noen passer det best å ta et godt, gammeldags klasseromkurs, hvor du tar kurset sammen med dine kollegaer.

For andre passer det best å lære gjennom et nettkurs. Da bestemmer du selv når du vil ta kurset og hvor du vil ta kurset. Du kan sitte på hytta, hjemme om kvelden i fred og ro eller på kontoret når du har en ledig stund.

Våre nettkurs er delt opp i pedagogiske moduler som hjelper deg å lære effektivt og grundig. Er det noe du lurer på, får du mulighet til å sende inn dine spørsmål til kursleder, som besvarer disse i en direktesendt "Spørsmål og svar"-sendinger på en lukket Facebook-gruppe som kun våre nettdeltakere har tilgang til. Vi har en sending per uke, forutsatt at det har kommet inn spørsmål. Fristen for å sende inn spørsmål er normalt onsdag kl. 23.00, med sending på fredag kl. 08.30. Alle sendingene blir liggende i Facebook-gruppen etterpå, for deltakere som ikke kan se dem live. 

I den lukkede Facebook-gruppen kan du også stille spørsmål og få svar enten fra andre nettdeltakere eller fra kursleder.

Våre nettkurs består av teori, primært formidlet gjennom en video, oppgaver, caser og eksempler. For oss er det kritisk viktig at du kan ta i bruk det du lærer med en gang. For å gjøre det enkelt for deg har vi laget konkrete og praktiske verktøy som hjelper deg i gang. Disse kan du laste ned på din pc slik at du alltid har dem tilgjenglig, også etter at du ikke lengre har tilgang til nettkurset.

 

Vi har for tiden to nettkurs:

Kunsten å overbevise - retorikk og presentasjonsteknikk

Gruer du deg til å holde presentasjoner eller ta ordet under møter? Er du lei av å få nei når du legger fram dine forslag og idéer? Bruker du lang tid på å utarbeide presentasjoner? Da kan vårt nettkurs i retorikk og presentasjonsteknikk være noe for deg. Her lærer du teknikker som hjelper deg å bli tydelig, trygg og mer overbevisende når du kommuniserer og presenterer. Du vil også spare mye tid ved å bruke de praktiske verktøyene som kurset gir deg, bl.a. sjekklister og stikkordsmanus.

I tillegg vil du få gode tips til hvordan du takler stress og nervøsitet, og hvordan du utarbeider en profesjonell og pedagogisk Powerpoint-presentasjon som hjelper mottaker å oppfatte, forstå og huske hva du sier.

Ønsker du å lese mer om kurset eller melde deg på, kan du klikke her: KUNSTEN Å OVERBEVISE

 

Beste praksis for vellykkede videomøter

Dette er et intensivt nettkurs som går LIVE fem dager i løpet av en uke. 

Du kan enten bli med neste gang vi setter dette kurset opp, eller du kan ta kurset når det passer deg. Du vil da se opptak av foredragene fra forrige gang kurset gikk. Du går ikke glipp av noe innhold eller verktøy, Du kan fortsatt sende inn dine spørsmål til kursleder, som vil svare deg direkte på e-post eller i et videomøte.

Ønsker du å lese mer om kurset og melde deg på, kan du klikke her: BESTE PRAKSIS FOR VELLYKKEDE VIDEOMØTER

 

Ønsker du vi skal ta kontakt med deg for å deg med tanke på et nettkurs for en større gruppe på jobb hos dere, fyll ut dette skjemaet og du hører fra oss snart!

Nettkurs