Nå kan du ta våre populære kurs på nett!

Leter du etter netturset ditt?

Logg inn her: Krystallklart budskap Nettkurs

Kunsten å overbevise - retorikk og presentasjonsteknikk

 

 • Er du lei av å få nei når du legger fram dine forslag og idéer, enten det er på jobb, hjemme eller i organisasjonslivet? 
 • Gruer du deg til å holde presentasjoner eller ta ordet under møter?  
 • Bruker du lang tid på å utarbeide presentasjoner?


Da kan vårt nettkurs i retorikk og presentasjonsteknikk være noe for deg. Her lærer du teknikker som hjelper deg å bli tydelig, trygg og mer overbevisende når du kommuniserer og presenterer. Du vil også spare mye tid ved å bruke de praktiske verktøyene som kurset gir deg. Blant annet vil du motta sjekkliste for en effektiv målgruppeanalyse, sjekkliste for å vurdere din egen troverdighet og posisjon, samt flere stikkordsmanus.

Du vil også lære gode teknikker og få gode tips til hvordan du takler stress og nervøsitet, samt hvordan du utarbeider en profesjonell og pedagogisk Powerpoint-presentasjon som hjelper mottaker å oppfatte, forstå og huske hva du sier.
 

Det jeg fikk ut av dette kurset var fra første uke tilgang til verktøy som jeg kunne bruke i min jobb. Jeg fikk direkte tips og tilbakemeldinger på de case som jeg jobbet med. Kursmaterialet var en spennende miks av video, tekst og øvinger, og tok høyde for at vi alle har en aktiv hverdag. Selv om jeg aldri hadde møtt Anne Karin, var hun tilgjengelig på mail, FB og Livesendinger.

Det kommer neppe som en overraskelse at jeg varmt anbefaler kurset "Kunsten å overbevise".

Susanna Brynhildsen, Office Manager, NTNU Institute of Biotechnology and Food Science


Ønsker du å lese mer om kurset og melde deg på, kan du klikke her: KUNSTEN Å OVERBEVISE

 

Beste praksis for vellykkede digitale møter


Vårt nettkurs, Beste praksis for vellykkede digitale møter, er et praktisk kurs innen møteledelse og møtekultur spisset mot digitale møter. Her lærer deltakerne teknikker og verktøy og får praktiske tips, som de trenger for å forberede og gjennomføre effektive og nyttige digitale møter. Mange av verktøyene og tipsene vil også være relevante for fysiske møter.

Kurset består av fem moduler:

 1. Alt du må tenke på før du kaller inn til et møte
 2. Teknologi og utstyr som sikrer effektive og trygge møter
 3. Beste praksis for møtelederen
 4. Beste praksis for møtedeltakeren
 5. Beste praksis for kommunikasjon i digitale møter


Deltakerne har hele tiden tett kontakt med kursleder både gjennom selve undervisningen, direktesendte spørsmål og svar-sendinger og på e-post. 

 

Super effektiv måte å heve kompetansen på gjennomføring av digitale møter og webinar. Mange gode tips og triks å få. Veldig bra opplegg og kan anbefales!

Ove Eivind Hagen, SpareBank 1 SNN

 

Nettkurset kan tilbys som skreddersøm for bedrifter og organisasjoner som ønsker å kjøpe inn et bedriftsinternt kurs til sine ansatte. Da kan inneholdet tilpasses deltakernes behov. Dette er blitt gjort blant annet til Norsk Sykepleierforbund og Norges Bank.

 

Det faglige innholdet var svært relevant og jeg har hatt stor nytte av kunnskapene jeg lærte i etterkant av kurset. 
Anne Karin og Thomas leverer kvalitet, de er godt forberedt og budskapet presenteres  på en behagelig og interessant måte med en snert humor. Kurset var lagt opp interaktivt, slik at man ikke bare ble en passiv deltaker. Vi hadde mulighet til å stille spørsmål, booke en – til – en – samtale og kommentere i chatten underveis i forelesningen.  Dermed ble det litt sosialt, også, noe jeg satte pris på i daværende situasjon. 
Jeg vil anbefale kurset til alle som bruker digitale møter i arbeidshverdagen!

Sissel Kvam

 

Ønsker du å lese mer om kurset og melde deg på, kan du klikke her: BESTE PRAKSIS FOR VELLYKKEDE VIDEOMØTER

 

Hvorfor skal du velge våre nettkurs?

 

 • Variert kursinnhold med video, case, eksempler og oppgaver
 • Konkrete verktøy som sjekklister, maler og stikkordsmanus
 • Personlig oppfølgning fra kursleder sikrer nytteverdi
 • Fornøydhetsgaranti


Våre nettkurs er delt opp i pedagogiske moduler som gjør det enkelt å forstå hvordan teorien og verktøyene kan anvendes i praksis. Alle våre nettkurs inneholder praktiske og konkrete verktøy som du kan ta i bruk med en gang.

Er det noe du lurer på, får du mulighet til å sende inn dine spørsmål til kursleder, som besvarer disse i en direktesendt "Spørsmål og svar"-sendinger på en lukket kursgruppe på Facebook som kun våre nettdeltakere har tilgang til.

I den lukkede kursgruppen kan du også stille spørsmål og få svar enten fra andre nettdeltakere eller fra kursleder.

Alle våre deltakere blir fulgt opp av kursleder personlig både under og etter kurset. Dette sikrer at kurset blir gjennomført og at verktøyene blir innarbeidet i ny arbeidsmetodikk. For det er først da, når ny kunnskap fører til endring av atferd på jobb, at kurset får reell nytteverdi for deltakeren og for arbeidsgiver.

Skulle du mot formodning ikke være fornøyd etter å ha fullført kurset, får du pengene tilbake!

 

Bedriftsinterne kurs


Ønsker du vi skal ta kontakt med deg for å deg med tanke på et nettkurs for en større gruppe på jobb hos dere? 

Fyll ut skjemaet nedenfor og du hører fra oss snart. Du kan også ringe oss på 928 05 902.

 

Nettkurs