Nettkurs

Nå kan du lære deg "Kunsten å argumentere" på nett!

Vi vet at folk er forskjellige. Derfor skreddersyr vi våre kurs slik at du kan finne den læreingsmetodes som passer deg, dine behov og ikke minst, din livssituasjon best. For noen passer det best å ta et godt, gammeldags klasseromkurs, hvor du tar kurset sammen med dine kollegaer.

For andre passer det best å lære gjennom et nettkurs. Da bestemmer du selv når du vil ta kurset og hvor du vil ta kurset. Du kan sitte på hytta, hjemme om kvelden i fred og ro eller på kontoret når du har en ledig stund.

Våre nettkurs er delt opp i pedagogiske moduler som hjelper deg å lære effektivt og grundig. Er det noe du lurer på, får du mulighet til å sende inn dine spørsmål til kursleder, som besvarer disse i en direktesendt "Spørsmål og svar"-sendinger på en lukket Facebook-gruppe som kun våre nettdeltakere har tilgang til. Vi har en sending per uke, forutsatt at det har kommet inn spørsmål. Fristen for å sende inn spørsmål er normalt onsdag kl. 23.00, med sending på fredag kl. 08.30. Alle sendingene blir liggende i Facebook-gruppen etterpå, for deltakere som ikke kan se dem live. 

I den lukkede Facebook-gruppen kan du også stille spørsmål og få svar enten fra andre nettdeltakere eller fra kursleder.

Våre nettkurs består av teori, primært formidlet gjennom en video, oppgaver, caser og eksempler. For oss er det kritisk viktig at du kan ta i bruk det du lærer med en gang. For å gjøre det enkelt for deg har vi laget konkrete og praktiske verktøy som hjelper deg i gang. Disse kan du laste ned på din pc slik at du alltid har dem tilgjenglig, også etter at du ikke lengre har tilgang til nettkurset.

 

Alt med en gang eller Dryppkurs?

Velger du å ta et nettkurs hos oss, kan du velge mellom to forskjellige varianter. Du kan velge å få tilgang til hele kurset med en gang eller ta et drypp-kurs som gir deg tilgang til en modul i uken.

Få tilgang til hele kurset med en gang!

Har du det travelt eller har sterk selvdisiplin, kan dette være et godt alternativ for deg. Her får tilgang til hele nettkurset med en gang. Denne varianten krever en smule selvdisiplin, slik at du ikke utsetter å ta modulene. 

Drypp-kurs

Her får du tilgang til en modul i uken. Vi pleier å dryppe neste modul tidlig lørdag morgen. Dette fordi våre deltakere har gitt oss beskjed om at de ønsker muligheten til å ta teorien i løpet av helgen, slik at de rekker å sende inn sine spørsmål til "Spørsmål og svar"-sendingen mot slutten av uken. Har du en travel arbeidsdag med en hektisk ettermiddag og kveld på hverdagene, kan dette være en fin løsning for deg. En annen fordel med dryppkurs, er at det ikke føles så overveldende. Du får en modul i uken, som du kan konsentrere deg om. En tredje fordel med dryppkurs, er at du sikres progressjon. Det er enklere å unngå prokrastinering når du får varsel om neste modul i mailboksen din en gang i uken. 

Er dere flere fra samme arbeidssted eller avdeling, kan vi opprette en egen lukket gruppe på Facebook kun for dere. Velger dere drypp-kurs vil dette også bidra til å sikre progresjon. I tillegg kan dere stille spørsmål og få svar fra en kollega, noe som kan oppleves som mer verdifullt enn å få svar fra en utenforstående deltaker.

Nettkurs

Meld deg på ett av våre nettkurs