Bli en bedre relasjonsbygger

Du er god på det faglige og har orden i sysakene, men hvordan står det til med relasjonene? Å være en god relasjonsbygger som forstår sine omgivelser, og som evner å kommunisere godt, er en av de viktigste karriereferdighetene i det nye arbeidslivet.

Rødt hår møte

Kravene til vår faglig dyktighet har aldri vært høyere og aldri før har vi utdannet flere mennesker i Norge. Men vel så viktig som din faglige kompetanse er de mellommenneskelige forholdene for at du skal lykkes på jobb, enten du er leder, konsulent, rådgiver eller fagekspert. 

I det nye arbeidslivet blir din evne til å bygge sterke og tillitsfulle relasjoner stadig viktigere. Vi kommuniserer bedre, samarbeider bedre og skaper bedre resultater med mennesker vi liker å omgås. Hvordan kan du styrke din personlige gjennomslagskraft og bli god på samspill og kommunikasjon med ulike personlighetstyper?
 

Driv nettverksbygging, fordi nettverk fungerer. Evnene dine alene vil bare kunne ta deg et stykke på veien. Relasjonene dine vil ta deg resten av veien.

Denise Morrison, President og CEO i Campbell Soup Company

 

Ta dine ferdigheter til et nytt nivå med dette spennende kurset som er skreddersydd for deg som ønsker å forstå de rundt deg, slik at dere sammen kan skape gode resultater og et godt arbeidsklima på jobb.

I løpet av kurset får du en grundig innføring i:

  • Din profil som indikerer din prefererte adferd- og kommunikasjonsstil.
  • Hvordan du kan virke på andre og i hvilke situasjoner du er mest effektiv og føler deg mest komfortabel.
  • Samspillet mellom din jobb og dine personlige ressurser.
  • Hva som motiverer deg.
  • Hva som kjennetegner din stressadferd og hva dine triggere er.
  • Hvem du kommuniserer og samarbeider best med.
  • Hvilken rolle du tar i team og under møter.

I tillegg til dette vil du få gode tips til hvordan du kan kommunisere med ulike personlighetstyper gjennom kartlegging av arketyper, og ulike teknikker for å adressere de enkeltes behov og adferd. Du vil også lære hvordan de ulike arketypene kommuniserer og hvordan du kan bygge tillit slik at du fremstår som troverdig og profesjonell i din relasjonsbygging.

Kurset passer for alle som jobber mot og sammen med andre mennesker, alt fra ledere og prosjektledere til fageksperter, konsulenter og selgere for å nevne noen.

 

Kurset var inspirerende. Nyttig informasjon om å bruke teorien om ulike personlighetstyper og hvordan de reagerer på/tar til seg informasjon og argumentasjon. Gode tips til hva man bør tenke på når man selv argumenterer - og hvordan andre argumenterer. 

Forskerforbundets lokallag i Helsedirektoratet


I forkant av kurset får du tilsendt en lenke til skjema for input. Basert på dine valg utarbeides en rapport som indikerer din adferd- og kommunikasjonsprofil. Resultatet herfra legger grunnlaget for en del av det som skal gjennomgås under kurset. 

Kurset består av en miks av teori, erfaringsutveksling og diskusjoner for at du skal få en best mulig læringsopplevelse. 
 

Ja, vi har fått til den endringen vi ville. Har nå et knaktende godt og ansvarlig team, meget høy medarbeidertilfredshet - og vi tjener penger. Litt av en reise!

Daglig leder, mellomstor bedrift

 


Sertifisert EVERYTHING DiSC Workplace® fasilitator

Det er med stor glede og trygghet vi nå kan tilby dette verktøyet til våre deltakere, som vil hjelpe dem å forstå seg selv bedre og forstå hvilken effekt de har på andre, forstå "de andre" bedre (hvordan de tenker, føler og handler) og ikke minst, forstå hvordan de som gruppe fungerer sammen. Et særdeles praktisk, effektivt og virkningsfullt verktøy relevant for alle ledere, fagspesialister, kunderådgivere, konsulenter, selgere og øvrige som er avhenging av god kommunikasjon for å lykkes i sin jobb. Dette er verktøyet som hjelper deg å være deg selv på en klokere måte.
 

TEAM-utvikling

En hel dag med fokus på teamets medlemmer for å skape et godt samarbeidsklima, motivasjon og arbeidsglede! 
Kurset er svært nyttig for ledergrupper, prosjektgrupper og øvrige team som har behov for å utvikle sterke relasjoner for å lykkes i sin jobb. 
Dette er et kurs som engasjerer og som er starten på en spennende reise for deltakerne. Vær forberedt på høyt engasjement  - og mye snakking på jobb etterpå.

Har du noen spørsmål, eller ønsker du å bestille dette kurset til din organisasjon, kan du fylle ut kontaktskjemaet, sende oss en e-post eller ringe oss på 928 05 902.


Delta på vårt digitale kurs!

I 2021 inviterer vi til digitalt kurs i "Bli en bedre relasjonsbygger". Er du interessert i å delta, kan du registrere deg via kontaktskjemaet. Skriv en kort melding om at du ønsker informasjon om når kursdato er fastsatt.

 

I min jobb handler det om den vanskelige samtalen. Jeg berører vanskelige temaer med mennesker i en utfordrende livssituasjon. Dette kurset gir et nyttig verktøy for å lese og forstå samtalepartneren bedre. Det er viktig både for å kunne avdekke årssakssammenhenger, og for å kunne gi best mulig råd for endring av atferd.

Gjeldsrådgiver i NAV, Nittedal

 

Kontaktskjema

Vi skreddersyr seminar og foredrag som passer ditt behov. Full ut kontaktinformasjon - og gjerne litt om ditt behov- så tar vi kontakt med deg!

Kort om dine ønsker/behov

Våre seminar