Drittkastrunden

I løpet av tre timer vil vi bruke denne enkle og effektive metoden for å få renset luften der misnøyen i dag forurenser og ødelegger både arbeidsgleden og prestasjonene. Slik at du og dine kollegaer igjen kan puste i frisk luft, vokse og trives.

Drittkast

Frisk luft er nødvendig for å vokse og trives. Likevel opplever de aller fleste av oss frustrasjon og misnøye på jobb en eller flere ganger i løpet av yrkeskarrieren. Det er helt naturlig. Like naturlig er det at problemene feies under teppet. Lederen mangler verktøy for å ta tak i problemene. Resultatet blir «Kos med misnøye» blant de ansatte, som gjerne snakker i det skjulte om problemene med en kaffekopp i hånden. Virker dette kjent? 

Hvis svaret er ja, kan du ta det helt med ro. Det finnes nemlig et helt konkret verktøy som hjelper dere å få problemene opp på bordet og som får misnøyen til å forsvinne. 

Umulig, tenker du? Absolutt ikke. 

Drittkastrunden er like enkel som den er genial. Dette er en metode vi har benyttet selv og som vi har fått gode tilbakemeldinger på fra kunder. 

I løpet av tre timer vil vi bruke denne enkle og effektive metoden for å få renset luften der misnøyen i dag forurenser og ødelegger både arbeidsgleden og prestasjonene. Slik at du og dine kollegaer igjen kan puste i frisk luft, vokse og trives.

PS! Flere av våre kunder har kombinert dette seminaret med et av våre andre seminarer, feks. "Ditt omdømme - din troverdighet" eller "Fire fargerike typer". Da får du en hel fagdag med fokus på de ansatte, for å skape et godt samarbeidsklima og arbeidsglede.

Ønsker du mer informasjon?
Eller ønsker du å bestille dette seminaret?
Ta kontakt med oss på 928 05 902 eller trykk her.

 

Kontaktskjema

Ja, jeg ønsker å melde meg på åpent kurs i Fire krystallklare typer. Oslo 7. mars 2019 kl. 09.00 - 15.00. Seminaret koster kun kr. 4.350,- som inkluderer lunch og kursboken "Fire krystallklare typer". I tillegg kommer DISA-analysen på kr. 950,-

Våre seminar