Fire krystallklare typer

Opp gjennom tidene har søken etter «hvem vi er» vært et av de virkelig store spørsmålene. Hvem er vi og hvorfor er vi slik vi er? Ved å forstå forskjellene blir det enklere å kommunisere, enklere å samarbeide, og enklere å utnytte hverandres sterke sider til fordel for begge parter.

4KT

Opp gjennom tidene har søken etter «hvem er jeg» vært et av de virkelig store spørsmålene. Hvem er jeg og hvorfor er jeg slik? Utallige teorier har blitt lansert og med nyere forskning innen nevrobiologi, genetikk og psykologi kommer vi stadig nærmere svaret. 

Mens personligheten vår er tilnærmet "ferdig støpt" når vi er i midten av 20-årene, er det mye å hente ved å bli mer bevisst på vår adferd og kommunikasjonsstil. For denne kan nemlig justeres hvis vi ønsker det.

Det er her verktøyet "Fire krystallklare arketyper" kommer inn. Dette er et verktøy som beskriver fire typiske arketyper; Den Handlekraftige Rød, Den Perfeksjonistiske Blå, Den Muntre Gule og Den Fredfulle grønne. Hvem er du? Du vil raskt kjenne deg igjen, og gjennom arketypene se hvilke adferdstrekk som bidrar til god kommunikasjon og godt samarbeid, og hvilke som kan ødelegge for deg.
 

Hva kan vi bruke verktøyet «Fire krystallklare arketyper» til?

Hensikt med adferdsanalyse er å få økt selvinnsikt, samt forstå de som er rundt deg bedre. Styrken til verktøyet ligger i at de fire arketypene er oversiktlige og håndterbare. Arketypene er tydelige slik at det er realtivt lett å kjenne seg selv igjen og kjenne igjen de rundt oss. Når du forstår deg selv og de andre bedre, kan du tilpasse din adferd og din kommunikasjonsstil til mottaker på en hensiktsmessig måte. Det handler ikke om å bedømme folk, men å gi deg et verktøy til å forstå forskjellene bedre, slik at du kan kommunisere og samarbeide bedre og oppnå bedre resultater.
 

Sertifisert TTI Success partner

Krystallklart budskap er sertifisert TTI Success partner, og vi har ett av verdens beste profil- og adferdsanalyser. I forkant av kurset tar du en nettbasert DISA-test, som genererer en 13-siders rapport som antyder din adferds- og kommunikasjonsprofil. Denne testen er blitt tatt av over 25 millioner mennesker i over 90 forskjellige land siden 1985 og ansees som et av verdens beste og mest pålitelige verktøy for adferdsanalyse.

«Kurset var inspirerende, nyttig informasjon om å bruke teorien om ulike personlighetstrekk og hvordan de reagerer på/tar til seg informasjon og argumentasjon. Gode tips til hva man bør tenke på når man selv argumenterer – og hvordan andre argumenterer.»

Forskerforbundets lokallag i Helsedirektoratet

 

En hel dag med fokus på de ansatte, for å skape et godt samarbeidsklima, motivasjon og arbeidsglede. Kurset er også svært nyttig for ledergrupper, prosjektgrupper og alle som har kundekontakt, da kunnskapen og verktøyene også kan brukes for å oppnå bedre relasjon med kunden og bedre kundeservice. Dette er et kurs som engasjerer og som er starten på en spennende reise for deltakerne. Vær forberedt på høyt engasjement i salen - og mye snakking på jobb etterpå.

Har du noen spørsmål, eller ønsker du å bestille dette kurset til din organisasjon, kan du fylle ut kontaktskjemaet eller ringe oss på 928 05 902.
 

Delta på et åpent kurs

7. mars 2019 inviterer vi til åpent kurs i "Fire krystallklare arketyper". Ønsker du lyst til å delta på kurset kan du melde deg på via kontaktskjemaet på denne siden. Priser og betingelser finner du på siden for Vilkår.

"I min jobb handler det om den vanskelig samtalen. Jeg berører vanskelige temaer med mennesker i en utfordrende livssituasjon. 4 krystallklare arketyper er et nyttig verktøy for å lese og forstå samtalepartneren bedre.  Det er viktig både for å kunne avdekke årsakssammenhenger, og for å kunne gi best mulige råd for endring av adferd."

Gjeldsrådgiver, Nittedal

 

Kontaktskjema

Ja, jeg ønsker å melde meg på åpent kurs i Fire krystallklare typer. Oslo 7. mars 2019 kl. 09.00 - 15.00. Seminaret koster kun kr. 4.350,- som inkluderer lunch og kursboken "Fire krystallklare typer". I tillegg kommer DISA-analysen på kr. 950,-

Våre seminar