Bli kvitt "Kos med misnøye"

I løpet av tre timer vil vi bruke denne enkle og effektive metoden for å få renset luften der misnøyen i dag forurenser og ødelegger både arbeidsgleden og prestasjonene. Slik at du og dine kollegaer igjen kan puste i frisk luft, vokse og trives.

Drittkast

Frisk luft er nødvendig for å vokse og trives. Likevel opplever de aller fleste av oss frustrasjon og misnøye på jobb en eller flere ganger i løpet av yrkeskarrieren. Det er helt naturlig. Like naturlig er det at problemene feies under teppet. Lederen mangler verktøy for å ta tak i problemene. Resultatet blir «Kos med misnøye» blant de ansatte, som gjerne snakker i det skjulte om problemene med en kaffekopp i hånden. Virker dette kjent? 

Hvis svaret er ja, kan du ta det helt med ro. Det finnes nemlig et helt konkret verktøy som hjelper dere å få problemene opp på bordet og som får misnøyen til å forsvinne. 

Umulig, tenker du? Absolutt ikke. 

Vår metode er like enkel som den er genial. Dette er en metode vi har benyttet selv og som vi har fått gode tilbakemeldinger på fra kunder. 

Ja, vi har fått til den endringen vi ville. Har nå et knakende godt og ansvarlig team, meget høy medarbeidertilfredshet – og vi tjener penger. Litt av en reise!

Daglig leder, mellomstor bedrift

I løpet av tre timer vil vi bruke denne enkle og effektive metoden for å få renset luften der misnøyen i dag forurenser og ødelegger både arbeidsgleden og prestasjonene. Slik at du og dine kollegaer igjen kan puste i frisk luft, vokse og trives.

PS! Flere av våre kunder har kombinert dette seminaret med et av våre andre seminarer, feks. "Ditt omdømme - din troverdighet" eller "Fire fargerike typer". Da får du en hel fagdag med fokus på de ansatte, for å skape et godt samarbeidsklima og arbeidsglede.

Har du noen spørsmål, eller ønsker du å bestille dette seminaret, kan du fylle ut kontaktskjemaet eller ringe oss på 928 05 902.

 

Kontaktskjema

Vi skreddersyr seminar og foredrag som passer ditt behov. Full ut kontaktinformasjon - og gjerne litt om ditt behov- så tar vi kontakt med deg!

Kort om dine ønsker/behov

Våre seminar