Krystallklar retorikk og argumentasjon

Dette seminaret gir deg et innblikk i retorikkens hemmeligheter og viser deg hva som skal til for å bli tydelig og overbevisende.

Retorikk

Å formidle sine tanker og ideer på en overbevisende måte er en døråpner til framgang. Det å kommunisere tydelig og godt er en verdifull kompetanse som i økende grad etterlyses. Heldigvis er det er en ferdighet som alle kan lære seg. Alt som skal til er litt kunnskap og trening.

Dette seminaret gir deg et innblikk i retorikkens hemmeligheter og viser deg hva som skal til for å bli tydelig og overbevisende. Vi går igjennom 10 trinn til KRYSTALLKLART BUDSKAP™, før vi går i dybden på de 3 første trinnene; Analyse, Målsetning og budskapsformulering, og Argumentasjon. Her vil deltakerne arbeide i grupper med oppgaver underveis i seminaret.

Innhold i seminaret:

  1. Kort beskrivelse av "10 trinn til KRYSTALLKLART BUDSKAP™"
  2. Analysefasen
  3. Hva ønsker du å oppnå? 
  4. Hvordan formulerer vi et klart og tydelig budskap?
  5. Argumentasjon; hvordan appellere til både fornuften og følelsene?

Underveis i seminaret jobber deltakerne i grupper, slik at dere får trent på verktøyene dere lærer.

 

«Aldri undervurder mottaker! Mange praktiske tips til foredrag og møtevirksomhet her – på hvordan og hvorfor du skal være overbevisende og bevege mottager.»

Forskerforbundets lokallag i Helse-direktoratet

 

Har du noen spørsmål, eller ønsker du å bestille dette seminaret, kan du fylle ut kontaktskjemaet eller ringe oss på 928 05 902.

Kontaktskjema

Vi skreddersyr seminar og foredrag som passer ditt behov. Full ut kontaktinformasjon - og gjerne litt om ditt behov- så tar vi kontakt med deg!

Kort om dine ønsker/behov

Våre seminar