Få en krystallklar møtekultur

Arbeidsdagen vår preges av mange møter, lange møter og ineffektive møter. De kveler energien, motivasjonen og arbeidsgleden, dysser oss nesten i søvn. Utvikle en krystallklar møtekultur med klare forventninger til hva møtet skal oppnå, hva deltakerne skal bidra med og hvordan møteleder skal lede møtet slik at du bli kvitt møtehelvete en gang for alltid.

Krystallklar møtekultur

Er du fortvilt over en kalender som er fullbooket med møter, og hvor du må stresse for å rekke det neste og likevel komme for sent? Er du lei av kollegaer som leser på telefonen sin under møtet og som bare bidrar halvhjertet? Har dere møter som ikke fører til resultater, til tross for at sakene blir detaljert presentert etterfulgt av lange diskusjoner? Kort sagt, kunne du ønske at dere hadde en mer effektiv møtekultur på jobb?

Norske undersøkelser viser at nesten 40% av tiden vi bruker på møter, er bortkastet.

Verdifull tid du kunne brukt på nyttigere eller morsommere gjøremål. Heldigvis skal det ikke så mye til for å skape en effektiv møtekultur på jobb. Ved hjelp av enkle teknikker og verktøy kan du sørge for at dine møter blir effektive, nyttige og motiverende å delta på, slik at du oppnår gode resultater og får frigjort tid til å gjøre alt det andre du har lyst til å gjøre! 

Dette 3-timers seminaret hjelper deg og dine kollegaer å få økt bevissthet rundt tidsforbruken og effekten av bedriftens møter i dag. Videre får dere 4 konkrete verktøy som hjelper dere å skape en effektiv, nyttig og inspirerende møtekultur. 

«Det har definitivt blitt mer effektive møter etter kurset ditt, så jeg vil påstå det står til terningkast 6!»

Kim Tvedt, Consultant, Financial Technology, EVRY Financial Services.


Åpent seminar 21. november 2019

Sted: Felix konferansesenter, Aker brygge
Tid: kl. 0900 - 1200
Pris: kr. 2.450,-
Pris inkluderer frokost, te/kaffe og kursmateriell (maler på agenda, brief, referat, sjekkliste for møteleder samt kursbok)

Påmelding: post@krystallklart.no eller via skjema på nettsiden.

 

Jeg fikk svært stort utbytte av seminaret – som betalte for seg selv mange ganger over i løpet av få uker i form av redusert tidsbruk på møter.

Aron Azzout, Consultant, EVRY Financial Services


Dette vil du lære:

  1. Hva kjennetegner vår møtekultur i dag? Hvor mye tid bruker vi og blir møtene gjennomført effektivt? Når vi målet med møtene?
  2. Møtets fire faser - en enkel modell som hjelper oss å planlegge og gjennomføre gode møter
  3. Hvordan utarbeide en agenda som motiverer deltakerne til å bidra aktivt og som sikrer resultater?
  4. Hvordan sikre høy kvalitet på sakene som presenteres av andre under møtet?
  5. Hva forventes av møteleder og av møtedeltakerne? 
  6. Fem tips til hvordan du blir en sterk, tydelig og trygg møteleder
  7. Hvordan skriver vi et referat som kan brukes som et arbeidsverktøy etter møtet?

I forkant av seminaret fører alle deltakerne en møtelogg som tas med på seminaret. 
Etter seminaret vil alle deltakerne få tilsendt elektroniske maler på Agenda, Bestilling og Referat som er klar til å brukes, samt en sjekkliste som hjelper deg å skape effektive og nyttige møter. Inkludert i prisen er også e-boken: "Få en krystallklar møtekultur".

Det tas forbehold om at det blir tilstrekkelig antall påmeldte for at seminaret gjennomføres.

Har du noen spørsmål, eller ønsker du å melde deg på vårt åpne seminar, kan du enten fylle ut kontaktskjemaet på denne siden (kun for PC), sende en epost eller ringe oss på 928 05 902.

Ønsker du å bestille et internt seminar til avdelingen/bedriften din, kan du gjøre dette ved å sende oss en e-post eller ringe oss på 928 05 902.

 

Våre seminar