Logo

 

DETTE ER KUNSTEN Å OVERBEVISE!

 

Vil du bli tydeligere, tryggere og mer overbevisende når du presenterer, deltar i møter og under samtaler hvor det virkelig gjelder?

 

Da vil dette kurset løfte deg til neste nivå!

 

KJØP KURSET NÅ!

Er du lei av NEI?

Er du klar til å ta grepene som vil gjøre deg tydelig, trygg og tillitsvekkende, slik at du får en sterkere påvirkningskraft i hverdagen?

Karisma og påvirkningskraft
- kun for noen få utvalgte?

Noen tror at karisma og påvirkningskraft er medfødt, fordi de selv mangler kunnskap om hva som fører til selvtillit, trygghet og kontroll når de skal påvirke andre.

De mangler også verktøyene som de beste lederne, politikerne og foredragsholderne bruker for å få gjennomslag for sitt budskap.

Heldigvis er dette noe alle kan lære - også du!

 Dette er kjennetegnene på gode påvirkere:

 • De forstår målgruppen sin.

 • De vet hva de snakker om.

 • De vet hvilke argumenter som "treffer".

 • De klarer å snu alle innvendinger til sin fordel. 

 • De snakker slik at folk vil lytte.

 • De vet å bruke Powerpoint på en smart måte, og hvordan de kan formidle budskapet sitt på en trygg og engasjerende måte.  

Takket være retoriske verktøy som du vil lære gjennom dette kurset, vil du også snart mestre disse ferdighetene!

Thorstein Nordby

Daglig leder, Nettly AS

Dette kurset har gitt meg strukturen, verktøyene og teoriene som hjelper meg å kommunisere bedre, enten det er i salgsmøter eller på sosiale medier. Ved hjelp av materialet forstår jeg nå hvordan jeg kan bygge opp overbevisende argumenter.

I tillegg til kursmaterialet har 1:1-samtalene med Anne Karin vært utrolig hjelpsomme når det kommer til å få konstruktive tilbakemeldinger på hvordan jeg kan bedre fremme mitt budskap.

Jeg anbefaler dette kurset sterkt!

Her er noe av det du får i kurset:

 • Et komplett kurs som går over 7 uker.

 • 10 konkrete verktøy (sjekklister, maler, strukturer og stikkordsmanus).

 • Tett oppfølgning av kursleder under hele kurset, inkl. 3 coachingsamtaler.

Tom Hannestad 

Key Account Manager, Forbund Relasjon LO, SpareBank 1 Gruppen

– Det er så herlig å ta et kurs, og så kunne bruke det med en gang etterpå.
Skikkelig hands-on.
Det liker jeg!

Tilbakemeldingene lyver ikke!

Lær deg kunsten å overbevise og bli mer effektiv, få større gjennomslagskraft og oppnå bedre resultater.

 • En kursleder som følger med på din progresjon underveis og som hjelper deg videre om du stopper opp.

 • Kursbok og verktøy som du laster ned, slik at de blir dine for alltid.

 • Kursbevis som dokumentasjon på fullført kurs.

Bente Edvardsen 

Adm. Manager, Powel

– Takk for et fantastisk kurs!
Det var lærerikt og matnyttig, "Learning by doing".
Kurset var fylt med en god og riktig disposisjon av teori, morsom action og konkrete oppgaver vi selv måtte håndtere og som vi vokste på.

Du får ALT du trenger for å bli tydelig, trygg og overbevisende når du kommuniserer!

Hva er verdien av dette kurset?

Du vil raskt oppleve gevinsten av kurset:

 • Når du oppnår bedre resultater på jobb.

 • Når du opplever at andre gir deg oppmerksomhet og viser deg respekt når du tar ordet eller holder presentasjoner.

 • Når du opplever at kollegaer og kunder begynner å støtte forslagene og synspunktene dine.

 • Når folk begynner å gjøre det du sier, fordi de ser at dine forslag  er smarte.

 • Og når du begynner å spare mye tid før presentasjoner og møter, fordi du har lært deg verktøy som gjør forberedelsene på halve tiden, samtidig som kvaliteten dobles!

 

Nå får du dette kurset, med alle de klassiske retoriske verktøyene du trenger, for kun kr. 12.750,- 

 

I tillegg gir vi deg en Fornøydhetsgaranti:

Er du ikke fornøyd med kurset etter du har fullført, får du alle pengene tilbake!


NB! Vi tar inn kun 10 deltakere pr. måned, slik at vi får fulgt opp hver og en fra start til slutt. Skulle det være fullt når du melder deg på, får du tilbud om plass neste måned.

God kommunikasjon - din POWER SKILL!

Å si de riktige ordene på riktig måte, til riktig tid til de riktige menneskene - det krever kunnskap om retorikk og retoriske verktøy.

Det hjelper nemlig ikke at du har store lederambisjoner eller er en dyktig fagspesialist, hvis du ikke evner å dele din kunnskap og dine visjoner med omverden.

Kommunikasjon betyr "å gjøre felles", og er broen mellom dine tanker - og de handlinger og resultater du skaper sammen med andre.

Er du dårlig til å kommunisere, blir resultatet dårlig - samme hvor smart og dyktig du er.

Derfor; ønsker du å fortsette som nå, eller ønsker du å lære teknikkene som gir deg makt og innflytelse slik at du får de resultatene du ønsker?

Er svaret ditt ja til det siste, er dette det riktige kurset for deg.

Visste du at hele 85% av menneskers suksess på jobb, kan knyttes direkte opp til hvor god forståelse en har for sosial dynamikk, herunder kommunikasjon?

Keld Jensen, "Effektiv kommunikasjon"

Hvem er dette kurset laget for?

Ledere og prosjektledere

Få dine ansatte, eller prosjektgruppens medlemmer, til å levere fastsatte mål med glans gjennom å motivere og inspirere! Bli ansett som en sterk og tydelig leder som skaper engasjement, god arbeidskultur, trivsel og lojale medarbeidere. Viktigst av alt: ha det gøy i hverdagen!

Fageksperter og rådgivere

Bli sett, hørt og anerkjent for dine synspunkter, slik at du får aksept og gjennomslag for dine forslag, ideér og meninger. La dine innspill bli førende for videre arbeid eller at kunder sier ‘JA’ til dine forslag. Opplev at din  kompetanse verdsettes!

Human Resources

Skap trivsel og engasjement på jobb, gjennom å tilby de ansatte et kvalitetskurs som byr på både personlig og profesjonell utvikling. Bruk det selv for å oppgradere dine egne kommunikasjonsferdigheter, slik at du blir hørt, forstått og respektert når du deltar i møter og snakker med kollegaer.

Gründere


Mange gründere har et genialt produkt - men hvor blir det av salget? Lær hvordan du best skal selge dine produkter til potensielle kunder, samt ideér til investorer og partnere. Bli komfortabel med å holde presentasjoner på en profesjonelle, effektiv og troverdig måte. Få kunder, tjen penger og skap vekst!

Selgere


Få flere "Ja, dette går vi for!" og signerte avtaler. En av de viktigste elementene i en salgsprosess er hvordan du forstår kunden (målgruppeanalysen), og hvordan du  utarbeider dine argumenter. Retorikk hjelper deg å få bedre og raskere resultater, slik at du blir en toppselger.

Tillitsvalgte og verneombud


Bli tydelig og trygg når du tar ordet i møter, enten det er under forhandlinger, hvis du bistår i forbindelse med konflikter på jobb, eller når du deltar på organisasjonsmøter. Unngå følelsen av å bli overkjørt av de på den andre siden av bordet. Leksjonen om hersketeknikker vil du ikke gå glipp av! 

Hva sier tidligere kursdeltakere?

Susanna Brynhildsen, 
Office Manager, NTNU Institute of Biotechnology and Food Science

– Det jeg fikk ut av dette kurset var fra første uke tilgang til verktøy som jeg kunne bruke i min jobb. Jeg fikk direkte tips og tilbakemeldinger på de case som jeg jobbet med.

Kursmaterialet var en spennende miks av video, tekst og øvinger, og tok høyde for at vi alle har en aktiv hverdag. Selv om jeg aldri hadde møtt Anne Karin, var hun tilgjengelig på mail, FB og Livesendinger.

Det kommer neppe som en overraskelse at jeg varmt anbefaler kurset "Kunsten å overbevise".

Kersti Lønnum, 
Forretningsutvikler, NTE Elektro

– Dette har vært et svært vellykket kurs for min del. Jeg brukte det jeg lærte i kurset rett inn i et prosjekt jeg jobber med, og som jeg nå er midt i lanseringen av - er fulgte jeg rådene i kurset ganske "slavisk".

Jeg hadde første presentasjon nå på fredag, og opplevde at dette gikk veldig bra. Jeg har blitt mer bevisst på hvem jeg snakker til, hva de er opptatt av og ikke minst hvilke argumenter jeg tror vil treffe.

Takk for et strålende kurset, jeg er veldig glad for at jeg har deltatt!

Våre deltakere kommer blant annet fra disse bedriftene:

Er du klar for å virkelig mestre "Kunsten å overbevise"?

JA, MELD MEG PÅ KURSET!

Fra "Skravlebøtte" til krystallklar og overbevisende

Jeg har gjort mange feil når det kommer til kommunikasjon generelt og presentasjoner spesielt. Jeg visste at det jeg forslo var både viktig og riktig, likevel fikk jeg ikke folk med meg. Det var både frustrerende og demotiverende. 

Men så oppdaget jeg retorikkens vidunderlige verktøykasse!

Jeg gikk fra 364 slides til 1 slide, fra 120 minutter til 20 minutter. Jeg ble kortfattet, tydelig og strukturert, og jeg lærte å trykke på de rette knappene, slik at jeg fikk gjennomslag.

I tillegg begynte jeg å få respekt. Kompetansen min ble synlig siden støyen fra alle mine feil og svakheter var borte. Plutselig ble det morsomt å holde presentasjoner og å gå i kundemøter.

Derfor mener jeg at alle bør lære retorikk. Ikke bare blir du tydelig, trygg og troverdig når du snakker. Men god kommunikasjon bidrar også til mer effektivt samarbeid, bedre resultater og ikke minst; en morsommere arbeidsdag!

 

I løpet av de 11 siste årene har jeg kurset over 2500 deltakere  i retorikk og presentasjonsteknikk. Alt fra ledere og prosjektledere, til fagspesialister, gründere og tillitsvalgte - og taleskriverne til Sentralbanksjefen i Norges Bank.

Jeg brenner for enkel, effektiv og virkningsfull kommunikasjon. Det handler om å gjøre små justeringer som gir deg stor effekt, både på jobb og privat, enten det er i de ukentlige møtene eller ved de store anledningene.

Nå håper jeg å få lære deg de samme virkningsfulle verktøyene. Det gjør du enkelt ved å melde deg på kurs her i dag! 

Her er hvordan du kan kjøpe kurset nå

 Velg det alternativet som passer deg best under:

Velg om du ønsker å betale hele beløpet med kort eller faktura, eller om heller vil dele opp betaling med kort på nett.

Betal med kort nå

KUN 12.750,-

Betal hele kurset med en gang

 • Kurset åpnes opp uke for uke, for at det ikke skal bli for mye av gangen
 • Tre coachingsamtaler med kursleder (verdi kr. 6.000,-)
 • Tilgang til kursleder gjennom hele kurset.
 • Tilgang til kurset i et helt år.
 • Du kan laste ned alle verktøy og kursboken slik at de blir dine for evig og alltid 
 • Fornøydhetsgarant! Er du ikke fornøyd etter å ha fullført kurset, får du pengene tilbake!
Trykk her for å betale med kort nå

Betal med faktura

KUN 12.750,-

For bedriftskunder

 •  Kurset åpnes opp uke for uke, for at det ikke skal bli for mye av gangen
 • Tre coachingsamtaler med kursleder (verdi k. 6.000,-)
 • Tilgang til kursleder gjennom hele kurset.
 • Tilgang til kurset i et helt år.
 • Du kan laste ned alle verktøy og kursboken slik at de blir dine for evig og alltid 
 • Fornøydhetsgarant! Er du ikke fornøyd etter å ha fullført kurset, får du pengene tilbake!
Trykk her for å betale med faktura

Delbetaling med kort

KUN 3.350,- /mnd

Over 4 måneder, totalt kr. 13.400,-

 • Kurset åpnes opp uke for uke, for at det ikke skal bli for mye av gangen
 • Tre coachingsamtaler med kursleder (verdi kr. 6.000,-)
 • Tilgang til kursleder gjennom hele kurset.
 • Tilgang til kurset i et helt år.
 • Du kan laste ned alle verktøy og kursboken slik at de blir dine for evig og alltid 
 • Fornøydhetsgarant! Er du ikke fornøyd etter å ha fullført kurset, får du pengene tilbake!
Jeg vil delbetale over 4 måneder

Her er flere tilbakemeldinger fra våre fornøyde deltakere!

 

– Jeg er veldig fornøyd med retorikkurset. Etter kurset bygde jeg om presentasjonen min og dro for å møte kunden. For første gang opplevde jeg å få aksept direkte i møtet!

– Vanligvis er jeg ikke glad i presentasjoner, men dette kurset fikk meg til å like og ville øve på å holde presentasjoner, fordi jeg fikk en veldig tydelig struktur å forholde meg til. En god struktur som får meg til å føle meg trygg

– Jeg likte best videoinnleggene, spesielt de av Anne Karin. Da var det nyttig både å lære og oppleve teori presentert i praksis.

– Likte egentlig alle modulene godt, det var en fin oppbygging med tilføring av nye, interessante tema underveis, som forsterket det som allerede var gått igjennom.

– Beste kurset jeg har vært med på. Har ikke noe å sette fingeren på.

– Jeg likte alt! Det var en god drive gjennom hele opplegget - og tida gikk så fort.

– Jeg likte artikkelen om Fake news, og leksjonen om Stråmanns-argumentasjon. Der lærte jeg en del nye begreper.

– Føler meg utrolig heldig og glad som har fått vært med på dette kurset og vil anbefale det til mine kollegaer dersom det kommer på nytt.

– God struktur, interessant og relevant innhold, gode videoer og artikler.

– Veldig god oppbygging og struktur på kurset.

– Jeg likte best oppgaven der jeg måtte tenke gjennom både den artikkelen vi leste og hvordan dette kunne relateres til min jobbhverdag.

– Jeg likte caset om å overbevise ungdommer til å drive med idrett. Det var et veldig godt og underholdende eksempel som fikk fram mye av det vi hadde lært i alle modulene.

– Meget bra kurs. Jeg har fått bedre tro på meg selv og lært mange gode knep for å holde presentasjoner og taler. Jeg kommer til å bruke masse av det i min arbeidshverdag

– Overbevisende, karismatisk og kunnskapsrik kursholder. Gode øvelser med akkurat passe intensitet. Lærte ferdigheter direkte relevant for jobben. "Relevant" som i: dette skal jeg bruke i morgen.

Er du klar for å lære "Kunsten å overbevise"?

JA, MELD MEG PÅ KURSET!