Logo

 

DETTE ER KUNSTEN Å OVERBEVISE!

 

Vil du bli tydeligere, tryggere og mer overbevisende i møter, presentasjoner og under samtaler hvor det virkelig gjelder?

 

Da vil dette kurset løfte deg til neste nivå!

 

KJØP KURSET NÅ!

Er du lei av å få NEI eller å ikke bli forstått?

Hvor mange timer har du kastet bort på presentasjoner som ikke har gitt deg det resultatet du har ønsket deg? Hvor mange ganger vet du at du har rett, men du klarer ikke å få kollegaer, ledere eller samarbeidspartnere til å se det du ser?

Hvor mange ganger har du blitt overkjørt av andre, selv om det de sier ikke er riktig eller er like bra som ditt forslag? 

Og hvor mange ganger har du tenkt at du ikke får de resultatene du egentlig vet du fortjener å få?

Er du klar til å ta grepene som vil gjøre deg tydelig, trygg og troverdig, slik at du får en sterkere påvirkningskraft i hverdagen? Slik at du får resultater på en rask og effektiv måte? Da er du på rett sted!

God kommunikasjon er makt!

Du kan ikke velge å ikke kommunisere. For vi kommuniserer alltid, selv når vi er tause. Men god kommunikasjon er vanskelig. Å si de riktige ordene på riktig måte, til riktig tid til de riktige menneskene - det krever kunnskap om retorikk og retoriske verktøy.

Det hjelper nemlig ikke om du har høye lederambisjoner eller er ekspert innen ditt fagfelt, hvis du ikke evner å dele din kunnskap og dine visjoner med omverden.

Kommunikasjon, som bety "gjøre felles", er broen mellom dine tanker og de handlinger og resultater du skaper sammen med andre.

Er du dårlig til å kommunisere, blir resultatet dårlig - samme hvor smart og dyktig du er.

Derfor; ønsker du makt og innflytelse, ønsker du å bli hørt og forstått - da er dette kurset riktig for deg!

Visste du at hele 85% av menneskers suksess på jobb, kan knyttes direkte opp til hvor god forståelse en har for sosial dynamikk, herunder kommunikasjon? (Kilde: Keld Jensen, "Effektiv kommunikasjon").

Dagfinn Andreassen

HR Rådgiver, SpareBank 1 SNN

"Vi har kjørt dette opplegget flere ganger, og tilbakemeldingene er stygg-gode. Uttalelser som "Dette er noe av det absolutt beste jeg har deltatt på noen gang" og "Matnyttig for min jobb fra dag èn", er representativ for deltakernes evaluering. Vi har hatt deltakere fra ulike roller i banken; rådgivere, banksjefer, meglere, konserndirektører, fagspesialister osv."

God kommunikasjon er nøkkelen til suksess!


Gode kommunikasjonsferdigheter er kritisk viktig, uansett om du er leder, prosjektleder, konsulent, rådgiver, fagekspert, tillitsvalgt, gründer, politiker eller arbeidssøkende.

Det er krevende å kommunisere tydelig, strukturert og kortfattet. Det er vanskelig å påvirke de rundt deg til å bli med i den retningen du ønsker.

Det tar tid å utarbeide lettforståelig budskap med sterke argumenter. I tillegg er det mange som gruer seg til å ta ordet i en forsamling, og å holde presentasjoner. 

Dette kurset vil gi deg alle de verktøyene du trenger for å kommunisere tydelig, trygt og troverdig, slik at du blir hørt og forstått - og får aksept for det du foreslår!

Hvem er dette kurset laget for?

Dette kurset er spesielt utviklet for deg i det private næringslivet, forvaltningen og i organisasjoner, samt gründere og selgere som virkelig ønsker å bli hørt, forstått og få gjennomslag!

Ledere og prosjektledere

Få dine ansatte, eller prosjektgruppens medlemmer, til å levere fastsatte mål med glans gjennom å motivere og inspirere! Bli ansett som en sterk og tydelig leder som skaper engasjement, god arbeidskultur, trivsel og lojale medarbeidere. Viktigst av alt: ha det gøy i hverdagen!

Fageksperter og rådgivere

Bli sett, hørt og anerkjent for dine synspunkter, slik at du får aksept og gjennomslag for dine forslag, ideér og meninger. La dine innspill bli førende for videre arbeid eller at kunder sier ‘JA’ til dine forslag. Opplev at din  kompetanse verdsettes!

Human Resources

Skap trivsel og engasjement på jobb, gjennom å tilby de ansatte et kvalitetskurs som byr på både personlig og profesjonell utvikling. Bruk det selv for å oppgradere dine egne kommunikasjonsferdigheter, slik at du blir hørt, forstått og respektert når du deltar i møter og snakker med kollegaer.

Gründere


Mange gründere har et genialt produkt - men hvor blir det av salget? Lær hvordan du best skal selge dine produkter til potensielle kunder, samt ideér til investorer og partnere. Bli komfortabel med å holde presentasjoner på en profesjonelle, effektiv og troverdig måte. Få kunder, tjen penger og skap vekst!

Selgere


Få flere "Ja, dette går vi for!" og signerte avtaler. En av de viktigste elementene i en salgsprosess er hvordan du forstår kunden (målgruppeanalysen), og hvordan du  utarbeider dine argumenter. Retorikk hjelper deg å få bedre og raskere resultater, slik at du blir en toppselger.

Tillitsvalgte og verneombud


Bli tydelig og trygg når du tar ordet i møter, enten det er under forhandlinger, hvis du bistår i forbindelse med konflikter på jobb, eller når du deltar på organisasjonsmøter. Unngå følelsen av å bli overkjørt av de på den andre siden av bordet. Leksjonen om hersketeknikker vil du ikke gå glipp av! 

Hva sier tidligere kursdeltakere?

Susanna Brynhildsen, 
Office Manager, NTNU Institute of Biotechnology and Food Science

– Det jeg fikk ut av dette kurset var fra første uke tilgang til verktøy som jeg kunne bruke i min jobb. Jeg fikk direkte tips og tilbakemeldinger på de case som jeg jobbet med.

Kursmaterialet var en spennende miks av video, tekst og øvinger, og tok høyde for at vi alle har en aktiv hverdag. Selv om jeg aldri hadde møtt Anne Karin, var hun tilgjengelig på mail, FB og Livesendinger.

Det kommer neppe som en overraskelse at jeg varmt anbefaler kurset "Kunsten å overbevise".

Kersti Lønnum, 
Forretningsutvikler, NTE Elektro

– Dette har vært et svært vellykket kurs for min del. Jeg brukte det jeg lærte i kurset rett inn i et prosjekt jeg jobber med, og som jeg nå er midt i lanseringen av - er fulgte jeg rådene i kurset ganske "slavisk".

Jeg hadde første presentasjon nå på fredag, og opplevde at dette gikk veldig bra. Jeg har blitt mer bevisst på hvem jeg snakker til, hva de er opptatt av og ikke minst hvilke argumenter jeg tror vil treffe.

Takk for et strålende kurset, jeg er veldig glad for at jeg har deltatt!

Våre deltakere kommer blant annet fra disse bedriftene:

Er du klar for å virkelig mestre "Kunsten å overbevise", og ta dine kommunikasjonsferdigheter til neste nivå?

JA, MELD MEG PÅ KURSET!

Alt for mange tror at høy karisma og påvirkningskraft er medfødte egenskaper

Hvorfor?

Fordi de mangler kunnskapen som gir dem selvtillit, trygghet og kontroll i enhver situasjon!

Og de mangler verktøyene som brukes av motivatorer, gode ledere, politikere og foredragsholdere til å få gjennomslag for sitt budskap.

Heldigvis er dette noe alle kan lære - også du!

Dette er kjennetegnene på gode påvirkere:

 • De forstår målgruppen sin.

 • De vet hva de snakker om.

 • De vet det ikke er nok å appellere til fornuften når de skal overbevise målgruppen sin. De vet nemlig at det er følelsene som bestemmer i 9 av 10 tilfeller.

 • De er alltid forberedt på innvendinger. 

 • De er strukturerte når de snakker.

 • De vet hvordan de kan etablere en relasjon med sine tilhørere, og de vet hvordan de kan bruke retoriske teknikker for å holde på publikums oppmerksomhet.

 • De vet å bruke Powerpoint på en smart måte, og de kan formidle budskapet sitt på en trygg og engasjerende måte.  

Takket være retoriske verktøy som du vil lære gjennom dette kurset, vil du også snart mestre disse ferdighetene!

Her er noe av det du får i kurset:

 • Et komplett kurs bygget opp av 8 moduler delt opp i korte leksjoner (tilgang i et helt år).

 • 10 konkrete verktøy som gjør det enkelt for deg å bli en bedre kommunikator og å få en sterkere påvirkningskraft (sjekklister, maler, strukturer og stikkordsmanus klar til å fylles ut).

 • Medlemskap i vår lukkede medlemsgruppe på Facebook hvor du hver uke vil møte kurslederen. Her vil hun svare på dine spørsmål LIVE og du får mulighet til direkte interaksjon med henne og andre kursdeltakere.

Tom Hannestad, 
Key Account Manager, Forbund Relasjon LO, SpareBank 1 Gruppen

– Det er så herlig å ta et kurs, og så kunne bruke det med en gang etterpå. Skikkelig hands-on. Det liker jeg!

Bente Edvardsen, 
Adm. Manager, Powel

– Takk for et fantastisk kurs! Det var lærerikt og matnyttig, "Learning by doing". Kurset var fylt med en god og riktig disposisjon av teori, morsom action og konkrete oppgaver vi selv måtte håndtere og som vi vokste på.

Tilbakemeldingene lyver ikke.

Lær deg kunsten å overbevise ved å oppgradere dine kommunikasjonsferdigheter!

 • Tilgang til kursleder på e-post gjennom hele kurset, i tillegg til Facebook-gruppen.

 • En kursleder som følger med på din progresjon underveis. Ser hun at du blir hengende etter, tar hun kontakt og hjelper deg videre. Dette kurset er ikke et hel-automatisert samlebåndskurs. Maks 20 deltakere får plass på kurset pr. måned.

 • Personlig oppfølgning av kursleder; 2 samtaler er inkludert i kurset (verdi kr. 2000,-).

 • Du kan laste ned alle verktøy og kursboken, slik at de blir dine for alltid (verdi kr. 1.500,-)

 • Du får kursbevis etter gjennomført kurs.

 • Og mye, mye mer...

Du får ALT du trenger for å bli tydelig, trygg og overbevisende når du kommuniserer!

Du får et komplett kurs, med totalt 8 moduler som leveres uke for uke, slik at det skal være lett å følge hele opplegget. 

Hver modul består av en miks av video, eksempler, case og oppgaver. 

Instruksjonsvideoene tar deg steg-for-steg igjennom alt du trenger å vite for å gjøre deg til en mester i talekunsten!

Du får lære de samme metodene vi har brukt til å hjelpe tusenvis av mennesker i samme situasjon som deg, slik at du lykkes med å bli hørt, forstått og respektert av de du kommuniserer med!

Du får alt du trenger for å lykkes når det gjelder som mest.

Fordi kommunikasjon er nøkkelen til din suksess!

 

Hva er verdien av dette kurset?

Du vil raskt oppleve gevinsten av kurset, blant annet:

 • Når du opplever at folk viser deg oppmerksomhet og respekt når du snakker.

 • Når du opplever at folk begynner å støtte forslagene og synspunktene dine.

 • Når folk begynner å gjøre det du sier.

 • Og når du begynner å spare mye tid før presentasjoner og møter, fordi du har lært deg verktøy som gjør forberedelsene på halve tiden, samtidig som kvaliteten dobles!

 

Nå får du dette kurset, med alle de klassiske retoriske verktøyene du trenger, for kun kr. 7 950,-

I tillegg gir vi deg en fornøydhetsgaranti:

Er du ikke fornøyd med kurset etter du har fullført, får du alle pengene tilbake!

Dette vil du lære:

Den største feilen de fleste gjør når de skal holde presentasjoner, er at de tar med for mange detaljer. Kunsten er å velge ut hva du må ta med - og hva du kan utelate. Stikkord her er Sak- og Målgruppeanalyse, samt analyse av din troverdighet - ditt omdømme.

Hvis du ikke kan forklare hvorfor forslaget ditt er logisk, rasjonelt og fornuftig, vil du slite med å påvirke mottaker, spesielt i de tilfellene hvor mottaker må forsvare beslutningen etterpå. I tillegg er dette argumentet viktig for å styrke din egen troverdighet og autoritet.

Hvordan påvirker forslaget ditt miljøet rundt -  vil det tjene "The Greater Good"?  Alle mennesker har et behov for å føle seg som et "godt menneske", som gjør det rette uten å tjene på det selv. Hvordan treffer ditt forslag mottakers etiske standard, moral og verdier?

Adferdsøkonomer mener hele 90% av våre beslutninger tas av våre følelser. Det er viktig å forstå hvorfor, hvis du ønsker å lære "Kunsten å påvirke". Det er også viktig å vite hvordan du kan appellere til følelsene hos mottaker slik at du får aksept for forslaget ditt.

Å påstå at noe er greit, så lenge du kan begrunne påstanden din. I denne modulen vil du lære om alle de forskjellige kildene vi har til retoriske bevis, som vil gjøre argumentene dine sterke og solide.

Har du noen gang ønsket innvendinger velkomne? Det kan du begynne å gjøre etter å ha tatt dette kurset. Mottakers innvendinger til ditt forslag kan nemlig fort vise seg å bli ditt aller sterkeste argument!

Hvis du er ustrukturert når du snakker eller holder presentasjoner, vil du skape forvirring og frustrasjon hos de som lytter på deg. I tillegg vil du framstå som mindre flink og uforberedt. Her får du seks strukturer som vil hjelpe deg å få en rød tråd når du kommuniserer og presenterer. Du vil lære tre strukturer for påvirkning, to strukturer når du informerer om noe, og en struktur når du må ta ordet på sparket. Den siste er gull verd, enten du plutselig må redegjøre for noe i et møte - eller du skal i et bryllup! 🎊

BONUS!
Kurset bestod opprinnelig av syv moduler, som handler om hvordan du forbereder et tydelig og strukturert budskap med sterke argumenter. Men vi har lagt til en BONUS-modul hvor vi lærer deg våre beste teknikker innen presentasjonsteknikk; hvordan kan du fange publikums oppmerksomhet og engasjere dem mens du presenterer, hvordan memorere det du skal si, hvordan utarbeide en profesjonell Powerpoint, hvordan etablere et proft førsteinntrykk, samt våre beste tips til stressmestring.

Wow! For en følelse! Retorikk altså ...

Jeg er utdannet siviløkonom, og jeg har gjort mange feil når det kommer til kommunikasjon generelt og presentasjoner spesielt. 

Blant annet brukte jeg ofte standardpresentasjoner (for da sparte jeg tid), og jeg trodde min naturlige entusiasme var nok til å overbevise de rundt meg framfor å gjøre jobben med å finne de sterke argumentene. Jeg brukte ufattelig mye tid på å utarbeide PowerPoint-presentasjoner når standardpresentasjonene ikke hjalp meg. Da jeg endelig stod i møterommet var utrolig frustrerende å ikke få gjennomslag når jeg visste at det jeg foreslo både var smart og riktig. 

Heldigvis hadde jeg en dyktig sjef. Hun sendte  meg på et kurs i retorikk!

Wow! Det snudde opp-ned på alt!

Jeg lærte teknikker som gjorde at jeg fikk spisset budskapet mitt til en konkret målgruppe. Det gjorde at all "entusiastisk babling" forsvant til fordel for et kortfattet, tydelig og strukturert budskap som trykket på akkurat de rette emosjonelle og rasjonelle knappene som skulle til for å bli hørt og forstått  - og for å få gjennomslag. I tillegg begynte jeg å få respekt. Kompetansen min ble synlig på en annen måte enn før.

Wow! Det føltes herlig!!! Wow!

 

Jeg mener alle bør lære retorikk, fordi uklar eller mangelfull kommunikasjon skaper mye frustrasjon og misforståelser, i tillegg til ekstraarbeid, dårligere beslutninger og dermed dårligere resultater.

Kort sagt; dårlig kommunikasjon får bunnlinjen til å blø og blodtrykket til å klø.

Men er det to grupper som definitivt har mye å vinne på å lære retorikk, så er det prosjektledere og ledertalenter. Ledelse handler om makt og påvirkning, slik at folk lytter til dere og følger dere. Uten kunnskap og ferdigheter innen retorikk vil dere dessverre ikke kunne lykkes.

I dag er jeg kommunikasjonstrener og har kurset over 2500 deltakere  i retorikk og kommunikasjon i løpet av de siste 11 årene. Alt fra ledere og prosjektledere, til fageksperter som IT-arkitekter, bankrådgivere, innkjøpere (for å nevne noen) - og taleskriverne til Sentralbanksjefen!

Jeg brenner for enkel, effektiv og virkningsfull kommunikasjon. Kommunikasjon som gjør at vi kan forstå hverandre bedre,  samarbeide bedre og skape best mulig resultater - sammen.

Nå håper jeg å få lære deg de samme virkningsfulle verktøyene. Det gjør du enkelt ved å melde deg på kurs her i dag. Jeg gleder meg til å se deg på kurs!

 

Her er hvordan du kan kjøpe kurset nå

 

Velg det alternativet som passer deg best under:

Velg om du ønsker å betale hele beløpet med kort eller faktura, eller om heller vil dele opp betaling med kort på nett.

 

Betal med kort nå

7.950,-

Betal hele kurset med en gang

 • Kurset åpnes opp uke for uke, for at det ikke skal bli for mye av gangen
 • Medlemskap i vår lukkede medlemsgruppe på Facebook hvor du hver uke vil møte kurslederen. Her vil hun svare på dine spørsmål LIVE og du får mulighet til direkte interaksjon med henne og andre kursdeltakere.
 • Tilgang til kursleder på e-post gjennom hele kurset.
 • Tilgang til kurset i et helt år.
 • Du kan laste ned alle verktøy og kursboken slik at de blir dine for evig og alltid (verdi kr. 1.500,-). 
 • Personlig oppfølgning av kursleder, 2 samtaler.
 • Fornøydhetsgarant! Er du ikke fornøyd etter å ha fullført kurset, får du pengene tilbake!
Trykk her for å betale med kort nå

Betal med faktura

7.950,-

Betal hele kurset med faktura

 • Kurset åpnes opp uke for uke, for at det ikke skal bli for mye av gangen
 • Medlemskap i vår lukkede medlemsgruppe på Facebook hvor du hver uke vil møte kurslederen. Her vil hun svare på dine spørsmål LIVE og du får mulighet til direkte interaksjon med henne og andre kursdeltakere.
 • Tilgang til kursleder på e-post gjennom hele kurset.
 • Tilgang til kurset i et helt år.
 • Du kan laste ned alle verktøy og kursboken slik at de blir dine for evig og alltid (verdi kr. 1.500,-). 
 • Personlig oppfølgning av kursleder, 2 samtaler.
 • Fornøydhetsgaranti! Er du ikke fornøyd etter å ha fullført kurset, får du pengene tilbake!
Trykk her for å betale med faktura

Delbetaling med kort

2.085,- /mnd

Over 4 måneder, totalt kr. 8.340,-

 • Kurset åpnes opp uke for uke, for at det ikke skal bli for mye av gangen
 • Medlemskap i vår lukkede medlemsgruppe på Facebook hvor du hver uke vil møte kurslederen. Her vil hun svare på dine spørsmål LIVE og du får mulighet til direkte interaksjon med henne og andre kursdeltakere.
 • Tilgang til kursleder på e-post gjennom hele kurset.
 • Tilgang til kurset i et helt år.
 • Du kan laste ned alle verktøy og kursboken slik at de blir dine for evig og alltid (verdi kr. 1.500,-). 
 • Personlig oppfølgning av kursleder, 2 samtaler.
 • Fornøydhetsgaranti! Er du ikke fornøyd etter å ha fullført kurset, får du pengene tilbake!
Jeg vil delbetale over 4 måneder

Her er flere tilbakemeldinger fra våre deltakere!

 

– Jeg er veldig fornøyd med retorikkurset. Etter kurset bygde jeg om presentasjonen min og dro for å møte kunden. For første gang opplevde jeg å få aksept direkte i møtet!

– Vanligvis er jeg ikke glad i presentasjoner, men dette kurset fikk meg til å like og ville øve på å holde presentasjoner, fordi jeg fikk en veldig tydelig struktur å forholde meg til. En god struktur som får meg til å føle meg trygg

– Jeg likte best videoinnleggene, spesielt de av Anne Karin. Da var det nyttig både å lære og oppleve teori presentert i praksis.

– Likte egentlig alle modulene godt, det var en fin oppbygging med tilføring av nye, interessante tema underveis, som forsterket det som allerede var gått igjennom.

– Beste kurset jeg har vært med på. Har ikke noe å sette fingeren på.

– Jeg likte alt! Det var en god drive gjennom hele opplegget - og tida gikk så fort.

– Jeg likte artikkelen om Fake news, og leksjonen om Stråmanns-argumentasjon. Der lærte jeg en del nye begreper.

– Føler meg utrolig heldig og glad som har fått vært med på dette kurset og vil anbefale det til mine kollegaer dersom det kommer på nytt.

– God struktur, interessant og relevant innhold, gode videoer og artikler.

– Veldig god oppbygging og struktur på kurset.

– Jeg likte best oppgaven der jeg måtte tenke gjennom både den artikkelen vi leste og hvordan dette kunne relateres til min jobbhverdag.

– Jeg likte caset om å overbevise ungdommer til å drive med idrett. Det var et veldig godt og underholdende eksempel som fikk fram mye av det vi hadde lært i alle modulene.

– Meget bra kurs. Jeg har fått bedre tro på meg selv og lært mange gode knep for å holde presentasjoner og taler. Jeg kommer til å bruke masse av det i min arbeidshverdag

– Overbevisende, karismatisk og kunnskapsrik kursholder. Gode øvelser med akkurat passe intensitet. Lærte ferdigheter direkte relevant for jobben. "Relevant" som i: dette skal jeg bruke i morgen.

Er du klar for å virkelig mestre "Kunsten å overbevise",
og å ta dine kommunikasjonsferdigheter til neste nivå?

JA, MELD MEG PÅ KURSET!