Visste du at  ...

  • 8 av 10 jobber av og til under digitale møter?
  • 4 av 10 jobber hele tiden under digitale møter?
  • 4 av 10 "smådupper" under digitale møter
  • 2 av 10 til en hver tid tenker på noe annet enn det du sier, under fysiske møter?
Dette kurset gir deg de beste tipsene for å holde engasjerende og troverdige presentasjoner slik at folk lytter til deg!
Placeholder Image
Ja, jeg ønsker å ta dette kurset

I dette nettkurset vil du lære:

Slik takler du stress og nervøsitet

Det er ikke noe galt å være nervøs når du skal holde en presentasjon, så lenge nervøsiteten gjør deg skjerpet og fokusert. Det er når nervøsiteten tipper over, at den blir vårt verste fiende. Da kan kroppen stivne, du kan slite med å puste godt, noe som igjen påvirker stemmen som blir svak og flat. I verste fall kan du få jernteppe. Derfor er det viktig å kunne noen enkle teknikker som hjelper deg å få kontroll på sommerfuglene!

Eierskap til innholdet

Det er lite som er mer kjedelig enn folk som står med ryggen til publikum, mens de leser av sine egne PowerPoint-slides. Ikke bare er det kjedelig å høre på, men du har også lest raskere enn hva de klarer å lese høyt. Å vite hva du kan gjøre for å få eierskap til ditt budskap, gjør deg tryggere, samtidig som det blir enklere for deg å fokusere på publikum, og lage proffe PowerPoint-slides med Wow-effekt!

En levende og engasjerende formidling

Det er en dødssynd å kjede sitt publikum. De gir av sin tid, det skal vi ha respekt for. I tillegg er det til vår fordel å fange deres oppmerksomhet og beholde den mens vi snakker. Det øker nemlig sannsynligheten for at de sier ja til forslaget vårt og gjør det vi ønsker. Her vil du få noen enkle og praktiske tips til et engasjerende kroppsspråk og stemme.

Proff PowerPoint som med "Wow"-effekt!

En PowerPoint-presentasjon kan enten drepe energien og entusiasmen til alle i møterommet, eller imponere og vekke begeistring! Hva som blir utfallet er helt opp til deg som lager slidene. Her vil du få 7 konkrete tips til hvordan du kan utarbeide proffe slides og 3 råd om hva du IKKE skal gjøre.

Dette lynkurset er for deg som ikke har tid til å gå på kurs, men som likevel ønsker å ta presentasjonene dine til neste nivå. Kurset tar kun 20 minutter. Bedre kan det neppe gjøres!

 

Ja, jeg vil melde meg på kurset nå!
Placeholder Image

Fire moduler

Hver modul inneholder en video hvor instruktøren gir deg sine beste tips og råd til hvordan du kan bli en trygg, tillitsvekkende og engasjerende formidler når du holder dine presentasjoner. Hun vil også møte deg 1:1 i en Teamssamtale hvor dere to samtaler om dine behov og utfordringer. Her får du ytterligere råd og hjelp, skreddersydd for deg.

Placeholder Image

To verktøy og ett kompendium

Inkludert i kurset er 2 verktøy og 1 kompendium som du kan laste ned, slik at du har dem selv etter at du mister tilgang til kurset (etter ett år): En sjekkliste for målgruppen, et "must" for deg når du skal engasjere målgruppen din.En PDF som enkelt viser "12 regler for en proff presentasjon med PowerPoint". Det siste verktøyet er et kompendium som gir deg ytterligere tips både til utarbeidelse, men også fremføring, med PowerPoint.

Er dette kurset for deg?

Dette er kurset for deg som ønsker å ta noen kjappe grep for å bli en bedre formidler. Det er ofte ikke så mye som skal til. Dette er kurset for deg: 

  • som er nervøs når du skal holde presentasjoner
  • som er lei av kollegaer som ikke følger med når du presenterer
  • som syns PowerPoint er et flott verktøy og du ønsker å utnytte dens potensiale maksimalt for å imponere og vekke begeistring når du presenterer.
Meld deg på her!

Hei, jeg vil være din kursleder!

Jeg vet hvordan det er å ha det travelt, og samtidig må finne tid til å forberede og holde mange presentasjoner. Tidligere i min karriere jobbet jeg 80 timer i uken, og jeg var nødt til å lære meg noen smarte triks for å prestere godt og samtidig holde hodet over vannet.

Nå har jeg laget dette lynkurset for nettopp deg som ikke har tid til å gå på kurs, men som likevel trenger noen kjappe tips for å levere bedre når du holder presentasjoner.

Siden 2011 har jeg kurset tusenvis av ledere og medarbeidere fra bl.a. Aker BP, Norges Bank, Equnor, Coop, og TINE presentasjonsteknikk.

Nå ser jeg frem til å gi deg mine beste tips og triks innen presentasjonsteknikk!

Placeholder Image

Krystallklart budskap AS kurser ledere og medarbeidere i norske bedrifter, forvaltningen og  organisasjoner i retorikk & kommunikasjon, presentasjonsteknikk, møteledelse & møtekultur, samt relasjonsbygging. Dette gjør vi gjennom kurs, nettkurs, seminar/webinar og foredrag.

GRATIS PÅFYLL HVER FREDAG!
Hver fredag kl. 08.42 sender vi direkte fra vår Facebook-side: "Krystallklart kvarter m/Anne K". Her gir vi deg en retorisk "dusj" med praktiske tips og inspirasjon til en bedre arbeidsdag. 
Klikk deg inn og bli litt smartere for hver uke!

 

📍 Krystallklart budskap AS, Høymyrfjellet 36, 1389 Heggedal

🏷️  Org. nr. 997098315

 📞  9280 5902

✉️  [email protected]