Kr. 3.750,-

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Beste praksis for vellykkede digitale møter

I løpet av 5 moduler lærer du teknikker som hjelper deg å forberede og lede effektive, nyttige og inspirerende digitale møter.

Du får konkrete verktøy du kan laste ned på din PC, og en e-bok som oppsummerer hele kurset.  

I tillegg blir du med i vår kursgruppe hvor vi ukentlig deler flere tips og triks, og du har hele tiden tilgang til kursleder hvis du har noen spørsmål.

 

Dette er det beste ...

Supereffektiv måte å heve kompetansen på gjennomføring av digitale møter og webinarer. Mange gode tips og triks å få. Veldig bra opplegg og kan anbefales!

Ove Eivind Hagen, SpareBank 1 SNN

Det faglige innholdet var svært relevant og jeg har hatt stor nytte av kunnskapene jeg lærte i etterkant av kurset. Anne Karin og Thomas leverer kvalitet, de er godt forberedt og budskapet presenteres på en behagelig og interessant måte med en snert humor. Kurset var lagt opp interaktivt, slik at man ikke bare ble en passiv deltaker. Vi hadde mulighet til å stille spørsmål, booke en – til – en – samtale og kommentere i chatten underveis i forelesningen. Dermed ble det litt sosialt, også, noe jeg satte pris på i daværende situasjon. Jeg vil anbefale kurset til alle som bruker digitale møter i arbeidshverdagen!

Sissel Kvam

Takk for meget nyttig kurs. Jeg meldte meg på kurset «Beste praksis for vellykkede digitale møter» fordi jeg ønsket å fremstå profesjonell på nett. I dag kjører jeg mine digitale møter med trygghet, jeg har god kontroll på møtene, har struktur og vet hvordan jeg skal få energien til å nå mottaker. Anne Karin er en tydelig kursholder, hun er profesjonell og meget dyktig i sitt fag. Kurset anbefales på det sterkeste til alle som ønsker å fremstå profesjonelt på digitale møter.

Finn Christian Borchgrevink, Karrieresupport