Kr. 7.450,- inkl. profilanalyse og 1:1 samtale etter kurset

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Styrk dine relasjonelle ferdigheter

Og oppnå bedre samarbeid og bedre resultater både på jobb og privat!

Kurset vil gi deg:
  • Bedre selvinnsikt; hvem er du og hva er viktig for deg? 
  • Bedre forståelse for hvilken effekt du har på andre, og hvilken energi du sprer.
  • Bedre forståelse for hvordan de andre er "skrudd sammen", hvordan tenker og føler de, og hva er viktig for dem?

Gode relasjonelle ferdigheter hjelper deg å tilpasse din kommunikasjon og atferd, slik at du blir møtt med velvilje, respekt og aksept.

I tillegg vil du merke at det blir mindre friksjon, færre misforståelser og konflikter. Du vil også oppleve å få større gjennomslagskraft, delvis fordi flere vil ha lyst til å lytte til deg og delvis fordi det er vanskelig å si nei til noen man liker og respekterer.

Her er det ingen tid å miste. Meld deg på årets mest spennende kurs i dag!

Kurset går digitalt i TEAMS:

  • 2. mai kl. 1800 - 2100  

Etter kurset setter vi opp en samtale mellom deg og meg hvor vi kan gå dypere inn i din profilanalyse, og du har mulighet til å stille de spørsmålene du måtte brenne inne med.

Ønsker du å ta dette kurset sammen med din kjære, får hen delta for 50% av prisen. I tillegg kan dere få et privat kurs i Teams. Bare dere to og meg. Send meg en e-post på [email protected], så ordner vi dette. 

Dette sier tidligere deltakere:

Noen jeg kjenner, kjenner jeg nå bedre. I min jobb handler det om den vanskelig samtalen. Jeg berører vanskelige temaer med mennesker i en utfordrende livssituasjon. Dette kurset gir meg et nyttig verktøy for å lese og forstå samtalepartneren bedre.  Det er viktig både for å kunne avdekke årsakssammenhenger, og for å kunne gi best mulige råd for endring av adferd. «   «De 4 fargerike typer er nyttig for å skjønne mennesker i mine omgivelser bedre, og kunne bruke denne kunnskapen på en konstruktiv måte. «

Gjeldsrådgiver Nittedal, NAV

Kurset var inspirerende, nyttig informasjon om å bruke teorien om ulike personlighetstrekk og hvordan de reagerer på / tar til seg informasjon og argumentasjon. Gode tips til hva man bør tenke på når man selv argumenterer – og hvordan andre argumenterer.»

Forskerforbundets lokallag i Helsedirektoratet