FINN DIN RELASJONELLE STYRKE

- og oppnå større suksess både på jobb og privat!Du har kontroll på det faglige, men hvordan står det til med relasjonene?
Å forstå deg selv og hvilken effekt du har på andre, samt å forstå hvordan de rundt deg tenker, føler og handler er nøkkelen til å bygge gode relasjoner, skape resultater og oppnå trygghet i en krevende hverdag.
JA, JEG ØNSKER Å MELDE MEG PÅ DETTE KURSET

HVA OPPNÅR DU MED Å TA DETTE KURSET?

1. Økt selvINNsikt

For å lykkes i arbeidslivet og på hjemmebane, er du avhengig av gode relasjoner med de rundt deg.

Din evne til å bygge sterke relasjoner starter med deg selv.

Hvem er du? Hvilke egenskaper har du? Hva motiverer deg? Hva stresser deg? Hvordan blir du under press? Hvorfor føler og tenker du som du gjør? Og hvorfor tar du de valgene du gjør?

Dette kurset vil gi deg økt selvinnsikt slik at du får klarhet i hvem du er, hva du står for og hva som er viktig for deg. Det hjelper deg å få indre harmoni og ro, noe som vil gjøre det mye enklere for deg å utvikle bedre relasjoner til de rundt deg.

2. Økt selvUTsikt

Du har kanskje lagt merke til det, men noen mennesker bare omfavner deg akkurat slik du er, mens andre reagerer rynker på nesen bare du kommer inn i rommet.

Hvorfor skjer dette? Hvorfor er det slik at vi har en effekt på noen, og en helt annen effekt på de andre? Er det deg, eller er det de som er problemet? Og hva kan du gjøre for å fikse dette?

Det handler om å se seg selv utenfra, forstå hvordan du kan oppleves av de andre når du argumenterer, diskuterer eller kommer med forslag i et møte. 

 

3. Å forstå hvordan de andre fungerer

Hva er viktig for Petter? Hvordan er det Malin tenker? Hvorfor reagerer Thomas slik når du kommer med et forslag?

Når du forstår hvordan de andre tenker, føler og reagerer, når du forstår hva som er viktig for dem og hvordan dette påvirker deres prioriteringer og valg, er det enklere for deg å tilpasse din kommunikasjon og atferd slik at dere kommuniserer på samme frekvens.

Forståelse for hvordan de andre er "skrudd sammen", og kunnskap om hvordan du kan strekke og beherske dine egne egenskaper, bidrar til å utvikle tillit, trygghet og empati. Det er dette som er nøkkelen til å bygge sterke og solide relasjoner, som igjen påvirker kvaliteten samarbeidet og resultatene dere skaper sammen.

HVORFOR  SKAL DU GÅ PÅ KURS HOS OSS?

Det finnes et hav av nettsider, bøker og bedrifter som kan hjelpe deg å utvikle deg selv. Noen er mer seriøse enn andre. Dette er grunnen til at du kan stole på oss:

Sertifisert kursleder

Anne Karin Nordskag er sertifisert kursinstruktør og har 11 års erfaring som kommunikasjonstrener. Hun holder kurs for bedrifter som SpareBank 1, Coop, Norges Bank og Aker BP for å nevne noen (se Referanser i menyen for komplett kundeliste). Hun vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg å utvikle din relasjonelle styrke.

Nyttig og praktisk verktøykasse

Kurset gir deg nyttige og praktiske verktøy som hjelper deg å forstå deg selv og de rundt deg på en bedre måte. Det holder ikke å vite i teorien hva som gjør oss forskjellig, du trenger verktøy for å nyttiggjøre deg kunnskapen i hverdagen.

DNV-sertifisert profilanalyse

Kurset inkluderer en profilanalyse av din atferd og kommunikasjonsstil. Profilanalysen er DNV-sertifisert som godkjent verktøy for å utvikle medarbeidere og ledere i organisasjoner, og utviklet av anerkjente Wiley. Etter kurset sitter du igjen med en 20 siders rapport om deg selv, og med mange gode tips til hvordan du kan samarbeide med de som er ulik deg. 

Når ønsker du å ta kurset?

Dette kurset kan du enten ta alene, sammen med dine kollegaer eller i fellesskap med andre deltakere.
Prisen vil være den samme.

Alene

Når du tar kurset alene møtes du og jeg i Teams (vi blir enige om en tid/dato som passer oss begge) hvor jeg går igjennom kurset med deg og hvor du har rikelig med tid og mulighet til å stille spørsmål og bidra med konkrete case du ønsker innspill på. Ønsker du å ta kurset på kveldstid, er det fullt mulig.

Sammen med dine kollegaer

Her møtes vi i Teams på en dato som passer for alle.
Ønsker dere et fysisk kurs, er det også mulig.  

Sammen med andre deltakere

Ønsker du å ta kurset i felleskap med andre deltakere som søker det samme som deg, kan du velge mellom disse to datoene:

 

TIRSDAG 7. JUNI 2022
KL. 12.00 - 15.00

Påmeldingsfrist: 26. mai

 

TIRSDAG 20 SEPTEMBER 2022
KL. 12.00 - 15.00

Påmeldingsfrist: 6. september 


Kurset gjennomføres digitalt i Teams og går kun på disse to datoene.


PRIS: kr. 5.400,-

Dette er inklusive profilanalysen verd kr. 1.900,-

 
PS! Ønsker du å ha med partnere din? Da betaler du kun kr. 1900,- ekstra (for profilanalysen). Send oss en e-post ([email protected]) så fikser vi det!

JA, JEG ØNSKER Å DELTA PÅ DETTE KURSET!

Adm.dir, mellomstor norsk bedrift

Ja, vi har fått til den endringen vi ville. Har nå et knakende godt og ansvarlig team, meget høy medarbeidertilfredshet - og vi tjener penger. Litt av en reise!

Forskerforbundets lokallag i Helsedirektoratet

Kurset var inspirerende. Nyttig informasjon om å bruke teorien om ulike personlighetstyper og hvordan de reagerer på/tar til seg informasjon og argumentasjon. Gode tips til hva man bør tenke på når man selv argumenterer - og hvordan andre argumenterer. 

Krystallklart budskap kurser ledere og medarbeidere i norske bedrifter, forvaltningen og  organisasjoner i retorikk & kommunikasjon, presentasjonsteknikk, møteledelse & møtekultur, samt relasjonsbygging. Dette gjør vi gjennom kurs, nettkurs, seminar/webinar og foredrag.

 

Facebook LIVE
I tillegg sender vi direkte fra vår Facebook-side hver fredag morgen kl. 08.42, "Krystallklart kvarter m/Anne K", hvor vi gir deg en retorisk "dusj" med praktiske tips og inspirasjon til en bedre arbeidsdag. 
Klikk deg inn og bli litt mer kjent med oss!

 

 

📍 Krystallklart budskap AS, Høymyrfjellet 36, 1389 Heggedal

🏷️  Org. nr. 997098315

 📞  9280 5902

✉️  [email protected]