Minikurs: Introduksjon til Krystallklart budskap

Dette nettkurset gir deg en rask introduksjon til retorikkens verden. Nyttig kunnskap når du skal forberede og gjennomføre presentasjoner, ta ordet i et møte, gjennomføre forhandlinger og viktige samtaler.

Placeholder Image
Ja, jeg ønsker å ta dette kurset

I dette nettkurset vil du lære:

En enkel og effektiv målgruppeanalyse

Det er kritisk viktig å vite hvem du snakker til. Hva interesserer dem og hva kan ditt budskap hjelpe dem med? Her får du gode tips som hjelper deg å gjøre en målgruppeanalyse, slik at du kan lage et relevant og interessant innhold til ditt publikum. Da får de lyst til å lytte til deg.

Omdømmebygging

"Den som ikke tror på mannen, tror ikke på saken" sa Aristoteles. Det hjelper altså ikke at det du sier er både rett og riktig, hvis målgruppen ikke har tillit til deg. Her får du gode tips til hvordan du kan bygge ditt omdømme og styrke din troverdighet slik at målgruppen tror på det du sier.

10 trinn til Krystallklart budskap

Å utarbeide og fremføre en presentasjon blir ofte omtalt som "talekunst". Navn som nevnes i samme åndedrett er ofte Winston Churchill og Barac Obama. Ingen av de to var imidlertid gudbenådede talere. De hadde lært seg å utarbeide og fremføre gode taler. De hadde lært seg noen verktøy og teknikker, samt en god arbeidsprosess. Denne arbeidsprossesen vil du lære i dette minikurset. Hvordan du kan utarbeide og fremføre en interessant, relevant og profesjonell presentasjon fra A til Å.

Kurset består av tre moduler og tar cirka 42 minutter å gjennomføre.

Inkludert i kurset er en veiledningssamtale med kursleder hvor dere kan diskutere konkrete problemstillinger og hvor du har mulighet til å stille spørsmål.

Kurset koster kun kr. 699,- og du har tilgang til kurset et helt år!

Placeholder Image

Tre moduler 

Hver modul inneholder en video hvor instruktøren gir en enkel og kortfattet beskrivelse av teorien. Du får også gode eksempler som hjelper deg å forstå og huske, samt gode, konkrete tips som du kan bruke med en gang du kommer tilbake på jobb, eller i organisasjonslivet eller privat. Dette er nyttig kunnskap for alle som ønsker å kommunisere godt.

Placeholder Image

Tre verktøy

Hver modul inneholder et konkret verktøy som du kan laste ned på din PC, slik at du har det for evig og alltid. Kurset inneholder en sjekkliste for målgruppeanalysen, en sjekkliste for hvordan du kan bygge ditt omdømme og styrke din troverdighet, og en e-bok som beskriver en 10 trinns arbeidsprosess som bygger på den klassiske retorikken til Aristoteles.

Er dette kurset for deg?

Dette er kurset for deg som er nysgjerrig på hva retorikk er, og hva det kan hjelpe deg med. Du lærer det viktigste fra retorikkens verktøy; en målgruppeanalyse, hvordan styrke din troverdighet og bygge ditt omdømme, samt hele arbeidsprosessen på å utarbeide og formidle et budskap fra A til Å. 

  • Hvis du er lei av å få nei på dine forslag, enten det er fra sjefen, kollegane eller kunden - da er dette kurset for deg!
  • Hvis du bruker mye tid å å lage presentasjoner - da er dette kurset for deg!
  • Hvis du er nervøs og føler ordene stokker seg når du presenterer - da er dette kurset for deg!
Meld deg på her!

Hei, jeg er din kursleder!

Jeg er grunnlegger av Krystallklart budskap og har siden 2011 kurset næringslivet, organisasjoner og forvaltningen i retorikk og presentasjonsteknikk, møteledelse og relasjonsbygging.

Jeg er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Århus, Danmark og har 12 års erfaring fra næringslivet, bl.a. Orkla Snacks & Confectionary og Aller media.

Blant våre kunder finner du Norges Bank, SpareBank 1 Gruppen og Fremtind, EVRY Academy, Aker BP, Cisco og Coop.

Jeg ser frem til å gi deg et innblikk i retorikkens mektige verden!

Placeholder Image

Krystallklart budskap kurser ledere og medarbeidere i norske bedrifter, forvaltningen og  organisasjoner i retorikk & kommunikasjon, presentasjonsteknikk, møteledelse & møtekultur, samt relasjonsbygging. Dette gjør vi gjennom kurs, nettkurs, seminar/webinar og foredrag.

 

Facebook LIVE
I tillegg sender vi direkte fra vår Facebook-side hver fredag morgen kl. 08.42, "Krystallklart kvarter m/Anne K", hvor vi gir deg en retorisk "dusj" med praktiske tips og inspirasjon til en bedre arbeidsdag. 
Klikk deg inn og bli litt mer kjent med oss!

 

 

📍 Krystallklart budskap AS, Høymyrfjellet 36, 1389 Heggedal

🏷️  Org. nr. 997098315

 📞  9280 5902

✉️  [email protected]