VI BRENNER FOR TYDELIG

OG TRYGG KOMMUNIKASJON


Gjennom et langt arbeidsliv har vi erfart hvor viktig det er å kommunisere godt for å lykkes på jobb.

Vi hjelper deg å bli tydelig, trygg og troverdig, slik at du får økt gjennomslagskraft, blir mer effektiv og oppnår bedre resultater.

VÅR HISTORIE

Krystallklart budskap AS ble etablert i 2011 av Anne Karin Nordskag og Thomas Parsli.
Vi har lang erfaring fra næringslivet og sammen deler vi interessen for tydelig kommunikasjon som verktøy for å finne gode løsninger sammen med med andre mennesker. At tydelig kommunikasjon i tillegg fører til en triveligere arbeidsdag, er en bonus verd å ta med seg!
De tre første årene samarbeidet vi tett med Retorisk institutt, før vi i 2014 etablerte et godt og tett samarbeid med operasanger og hele Norges pusteekspert; Anette Aarsland. Sammen leverer vi det som sannsynligvis er markedets råeste kurs i presentasjonsteknikk!

VÅRT OPPDRAG

Vårt mål er å lære deg hvordan du kan bruke retoriske verktøy for å holde engasjerende foredrag og presentasjoner, bli en god møteleder, en dyktig forhandler eller en god samtalepartner. 
Det handler om å finne dine unike kvaliteter og å hjelpe deg å bruke disse til din fordel. Du skal ikke bli en annen person, men vite hvordan du kan være den beste retoriske utgaven av deg selv.
I tillegg ønsker vi å hjelpe deg å utvikle sterke og tillitsfulle relasjoner med de rundt deg. "For den som ikke tror på mannen, tror ikke på saken", sa godeste Aristoteles for 2.500 år siden - og slik er det fortsatt.

VÅR STYRKE

Det som skiller oss fra våre konkurrenter er at vi kan snu oss raskt og tilpasse oss til dine ønsker og behov. Som et lite firma kan vi ha fokus på å hjelpe deg og dine kollegaer, framfor å sysselsette et helt byrå.
Vi som jobber sammen har vidt forskjellig bakgrunn. En er siviløkonom, en annen er data-nerd, en tredje er operasanger og pusteekspert, to er elever. Noen har passert 50, andre er under 20. 
Det er slettes ikke alltid vi er enige og det er styrken i vårt selskap.
Nedenfor kan du lese mer om oss!

VÅRE ANSATTE

Anne Karin Nordskag

Anne Karin har vært kommunikasjonstrener i over 10 år, og har hjulpet ledere og medarbeidere i det private næringsliv, forvaltningen og en rekke organisasjoner å kommunisere tydelig, trygt og troverdig. 

I jobben som kommunikasjonstrener har hun høstet svært gode tilbakemeldinger. Ord som "engasjerende", "hun så meg" og "meget kompetent og pedagogisk kursleder" er beskrivende for hvordan deltakerne opplever henne.

Anne Karin er utdannet siviløkonom, og jobbet blant annet i Prentice Hall, Tiden Norsk Forlag, Orkla og Aller media før hun startet opp Krystallklart budskap.

På fritiden er hun en entusiastisk håndballtrener for barn, hvor fokuset er det samme som når hun holder kurs for voksne; skape en trygg arena hvor det er lov å prøve og feile.

"Som håndballtrener for små barn vet jeg det er gull i alle. Det handler ikke om talent, det handler om å være i et miljø som ser deg, har tro på deg og ikke minst, gir deg muligheten til å vokse. Det samme gjelder for voksne som vil utvikle seg og lære hvordan de kan kommunisere bedre, formidle et budskap på en mer engasjerende måte, bli en tryggere møteleder eller å utvikle sterkere relasjoner med de rundt seg. Alle kan, bare de er villige til å gå utenfor komfortsonen og prøve".

Send Anne Karin en melding

Thomas Parsli

Thomas er IT-nerden i Krystallklart budskap. Det er han som sørger for at de tekniske løsningene fungerer, enten det er nettsidene eller de digitale kursene.

I tillegg bidrar han som kursinstruktør i kurset "Beste praksis for vellykkede digitale møter". For er det en som vet alt som er verd å vite når det kommer til teknisk utstyr som gir god lyd, lys og bilde - så er det Thomas. I tillegg kan han alle triksene i boken for å fikse videobilde som fryser og lyd som hakker.

Privat er Thomas en ivrig hobbyfotograf, noe som gjør at hans kompetanse om teknisk utstyr strekker seg lengre enn det vi kan forvente av en IT-nerd.

"For meg handler samarbeid om å dele kompetanse, uoppfordret. Det handler om å bruke teknologien som vi har tilgang til. Da må vi også ta oss tid til å lære den - og å utnytte de mulighetene den gir oss. Ellers kaster vi bort både tid og muligheter".

Send Thomas en melding

VÅR FANTASTISKE SAMARBEIDSPARTNER:


Anette Aarsland

Anette visste tidlig hva hun skulle gjøre når hun ble stor. Hun skulle bli operasanger! Hun  dro til Italia, har siden da sunget på de store scenene i Milano, London og New York - for å nevne noen.

Etter at hun kom tilbake til Norge har hun delt raust av sin kunnskap for at du og jeg skal få en bedre hverdag ved hjelp av pusteteknikker. Enten det handler om å mestre stress og nervøsitet når du holder presentasjoner, beholde roen under forhandlinger eller vanskelige samtaler, eller om du ønsker å prestere bedre enten det er på jobb eller når du sykler Birken.

Anette er sannsynligvis den eneste kursintruktøren i presentasjonsteknikk som ber deg om å ta situps under kurset i kombinasjon med pusteøvelser (og tro meg; du kommer aldri til å ta vanlige situps igjen ...).

Jeg vil lese mer om Anette!

Våre eminente hjelpere 

Fremtiden er digital og de som ikke behersker teknologien vil slite, står det titt og ofte i media. Vi har løst dette på en glitrende måte, ved å engasjere disse to gutta til å hjelpe oss. I sommer lagde de våre nye nettsider. Dette arbeidet var så vellykket at vi har forlenget samarbeidet. Heldige oss!

Anders Olsen Schinnes

Anders er til daglig elev ved Skien toppidrettskole, hvor han dyrker drømmen om en fremtidig tilværelse som proffesjonell ishockeyspiller.

Vi i Krystallklart budskap heier på alle som har en lidenskap og som er villig til å gjøre det som skal til for å realisere sine drømmer - så vi heler på Anders.

I mellomtiden setter vi pris på at han lar oss dra nytte av hans analytiske hode, arbeidsdisiplin og gode, stabile humør.

Uansett hvordan det går med ishockeydrømmen; fremtiden er uansett lys for Anders!

Kristian Angel Parsli-Nordskag

Kristian studerer Media og kommunikasjon ved Bleiker videregående skole i Asker.

Kristian er nysgjerrig, ambisiøs og har klare meninger om hvordan ting skal være. Er det noe han trenger å lære, så finner han ut av det. Det drar vi nytte av!

Drømmene for framtiden er store, om enn noe uklare til tider. Vi i Krystallklart budskap heier på alle drømmere. Sikt mot stjernene! Skulle du "bare" komme til månen, har du likevel oppnådd mer enn de aller fleste! 

Hvor Kristian lander, vet bare fremtiden, men uansett vil han lande trygt et sted som vil imponere oss!

NOEN AV VÅRE FLOTTE KUNDER

Krystallklart budskap kurser ledere og medarbeidere i norske bedrifter, forvaltningen og  organisasjoner i retorikk & kommunikasjon, presentasjonsteknikk, møteledelse & møtekultur, samt relasjonsbygging. Dette gjør vi gjennom kurs, nettkurs, seminar/webinar og foredrag.

 

Facebook LIVE
I tillegg sender vi direkte fra vår Facebook-side hver fredag morgen kl. 08.42, "Krystallklart kvarter m/Anne K", hvor vi gir deg en retorisk "dusj" med praktiske tips og inspirasjon til en bedre arbeidsdag. 
Klikk deg inn og bli litt mer kjent med oss!

 

 

📍 Krystallklart budskap AS, Høymyrfjellet 36, 1389 Heggedal

🏷️  Org. nr. 997098315

 📞  928 05 902

✉️  [email protected]