FÅ EFFEKTIVE, NYTTIGE OG ENGASJERENDE MØTER!


FYSISKE MØTER  -  TEAMS MØTER  -  HYBRIDE MØTER 

DRØMMER DU OM EFFEKTIVE OG NYTTIGE MØTER HVOR ALLE DELTAR?


I dagens arbeidsliv er vi avhengig av møter for å diskutere og beslutte saker, dele informasjon og kunnskap, og å finne nye løsninger på utfordringer vi står ovenfor.

Hvordan kan du legge til rette for effektive møter hvor alle deltar engasjert, slik at dere når målet med møtet innenfor den tiden som er avsatt?

Monica Kaspersen

Innkjøpsansvarlig helse, If Skadeforsikring

Kurset "Krystallklare møter" var rett og lett et svært nyttig kurs. Kurset burde vært obligatorisk i alle bedrifter. Vi har alle behov for å reflektere over hvordan vi ønsker at vår møtekultur skal være. Kurset gir stor motivasjon til å gjennomføre konkrete tiltak i egen organisasjon for å bedre møtekulturen og for å innføre en mer effektiv møtevirksomhet! 

DETTE LÆRER DU

Forberedelse er nøkkelen til suksess

Et vellykket møte forutsetter at du har tenkt igjennom en del kritiske spørsmål og utarbeidet en krystallklar agenda som både motiverer og mentalt forbereder deltakerne til ditt møte. 

Verktøy:

  • Møtelederens sjekkliste
  • Mal på agenda
  • Mal på Brief

Møteleders rolle og ansvar

Hva forventes av deg som møteleder? Hvordan kan du opptre på en måte som skaper trygghet og engasjement i gruppa? Hva kan du gjøre for å engasjere de passive og håndtere de dominerende deltakerne? 

Verktøy:

  • Møtelederens verktøykasse (5 stk)

Møtedeltakerens rolle og ansvar

Hva forventer du av møtedeltakerne dine?

Eller av deg selv når du er møtedeltaker? 

Hvordan kan du overkomme kamera-skrekken i digitale møter og redusere terskelen for å ta ordet? 

Vi har alle et ansvar for å bidra til å gjøre møtet effektivt, nyttig og engasjerende!

Hvordan sikre at ting blir gjort?

"Det var godt gjort" pleier Leif Olav Alnes å si når Karsten Warholm presterer godt. Det er ingen vits i et godt møte om ikke det skjer noe etterpå.

Hva kan du gjøre for å sikre fremdrift?

Verktøy:

  • Mal på referat
  • Tips til oppfølging og forankring

DIN KURSLEDER

Anne Karin Nordskag

I over 10 år har Anne Karin hjulpet norske bedrifter, forvaltningen og organisasjoner å få mer produktive møter og en sunnere møtekultur.

Hun er siviløkonom, med bakgrunn fra bl.a. Orkla og Aller media.

"I Orkla lærte jeg nytten av planlegging, struktur og grundighet, i Aller media lærte jeg hvordan vi kunne gjennomføre møtene på en effektiv måte. I mine kurs forener jeg det beste fra de to miljøene og lærer deltakerne hvordan de kan halvere møtetiden, samtidig som kvaliteten og produktiviteten dobles."

Harald Høiback

Oberstløitnant i Luftforsvaret, Leder for Forsvarets Høgskoles mediagruppe

Det at vi gjør noe ofte, betyr ikke at vi er gode på det. Det betyr bare at det er uhyre vanskelig å endre måten vi gjør det på. Jeg er derfor imponert over hvordan Anne Karin klarer å riste i litt inngrodde uvaner og fastgrodde tankebaner. Hun gjør det ikke bare ved å henvende seg til hodet, men også til hjertet, og ikke minst magen. Du går ikke fra Anne Karins kurs med et nytt syn på verden, men med et nytt syn på deg selv".

PRAKTISK INFORMASJON

Varighet - du velger!

  • 3 timers seminar med teori, praktiske tips og verktøy. I tillegg diskuterer vi "hvilken møtekultur ønsker vi her hos oss"? 
  • 1 dags kurs med mer tid til diskusjoner og grundigere gjennomgang av verktøy og enkelte tema. 
  • 2 dagers kurs som inkluderer trening på møtelederrollen. Her lærer deltakerne mer om ulike møtetyper, hersketeknikker og vi har bedre tid til å diskutere konkrete problemstillinger som deltakerne opplever. 

Hva koster det?

Prisen avhenger av lengden på kurset, antall deltakere og om det ev. skal produseres noe ekstra materiale i forbindelse med kurset, som feks. forberedende instruksjonsvideo. Ta kontakt med oss, og vi vil gi deg et konkurransevennlig tilbud. 

Prisen inkluderer kursdokumentasjon og verktøy som maler på agenda, brief, referat, samt møtelederens sjekkliste og 12 gyldne regler for en Krystallklar presentasjon m/PowerPoint. Kursundervisning er fritatt mva. 

Hvilket alternativ passer for deg?

3-timers seminaret passer for dere som ønsker å sette fokus på organisasjonens møtekultur, og som ønsker å ha med så mange som mulig på seminaret.

1-dags kurset passer for grupper som ønsker tid til å fordype seg i enkelte tema, for eksempel en avdeling eller en prosjektgruppe.

2-dagers kurset passer for ledergrupper som ønsker å bli bedre til å fasilitere møter, og som ønsker å trene på møtelederrollen.

PS! Ønsker du å lære hvordan du kan skape effektive, nyttige og engasjerende møter online? Sjekk ut vårt nettkurs "Beste praksis for vellykkede digitale møter"!

Ønsker du å få mer effektive, nyttige og engasjerende møter?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

 

Aron Azzout

Consultant, EVRY Financial Services

Jeg fikk svært stort utbytte av kurset - som betalte for seg selv mange ganger i løpet av få uker i form av redusert tidsbruk på møter. Terningkast 6!

GRATIS E-BOK!

Få hele oppskriften fra A-Å hvordan du utarbeider og formidler en krystallklar presentasjon.

Krystallklart budskap kurser ledere og medarbeidere i norske bedrifter, forvaltningen og  organisasjoner i retorikk & kommunikasjon, presentasjonsteknikk, møteledelse & møtekultur, samt relasjonsbygging. Dette gjør vi gjennom kurs, nettkurs, seminar/webinar og foredrag.

I tillegg sender vi direkte fra vår Facebook-side hver fredag morgen kl. 08.42, "Krystallklart kvarter m/Anne K", hvor vi gir deg en retorisk "dusj" med praktiske tips og inspirasjon til en bedre arbeidsdag.

Klikk deg inn og bli litt mer kjent med oss!

 

 

📍 Krystallklart budskap AS,
Høymyrfjellet 36, 1389 Heggedal

🏷️  Org. nr. 997098315

 📞  9280 5902

✉️  [email protected]