BLI EN BEDRE RELASJONSBYGGER

- og oppnå større suksess både på jobb og privat!

Du har kontroll på det faglige, men hvordan står det til med relasjonene? Å forstå deg selv og hvilken effekt du har på andre, samt å forstå hvordan de rundt deg tenker, føler og handler er nøkkelen til å bygge gode relasjoner, oppnå suksess og trygghet i en krevende hverdag.

HVORFOR SKAL DU TA DETTE KURSET?

Du får økt selvinnsikt

For å lykkes i arbeidslivet er du avhengig av gode relasjoner med sjefen din, kollegaene dine og andre du samarbeider med.

For å ha et godt og harmonisk liv, må du ha solide og harmoniske relasjoner med de rundt deg på hjemmebanen.

Din evne til å bygge sterke relasjoner starter med deg selv. Hvem er du? Hvilke egenskaper har du? Hva motiverer deg? Hva stresser deg? Hvorfor føler og tenker du som du gjør? Og hvorfor tar du de valgene du gjør?

Dette kurset vil gi deg økt selvinnsikt slik at du kan få økt indre harmoni og utvikle bedre relasjoner til de rundt deg.

Du får økt selvutsikt

Du har kanskje lagt merke til det, men noen mennesker bare omfavner deg akkurat slik du er, mens andre reagerer rynker på nesen bare du kommer inn i rommet.

Hvorfor skjer dette? Hvorfor er det slik at vi har en effekt på noen, og en helt annen effekt på de andre? Er det deg, eller er det de som er problemet? Og hva kan du gjøre for å fikse dette?

Det handler om å se seg selv utenfra, forstå hvordan du kan oppleves av de andre når du argumenterer, diskuterer eller kommer med forslag i et møte. Hvilken energi bringer du inn i rommet? 

Å forstå hvordan de rundt deg fungerer

Hva er viktig for Petter? Hvordan er det Malin tenker? Hvorfor reagerer Thomas slik når du kommer med et forslag?

Når du forstår hvordan de andre tenker, føler og reagerer, når du forstår hva som er viktig for dem og hvordan dette påvirker deres prioriteringer og valg, er det enklere for deg å tilpasse din kommunikasjon og atferd slik at dere kommuniserer på samme frekvens.

Forståelse for hvordan de andre er "skrudd sammen", og kunnskap om hvordan du kan strekke og beherske dine egne egenskaper, bidrar til å utvikle tillit, trygghet og empati. Det er dette som er nøkkelen til å bygge sterke og solide relasjoner!

Kurset var inspirerende. Nyttig informasjon om å bruke teorien om ulike personlighetstyper og hvordan de reagerer på/tar til seg informasjon og argumentasjon. Gode tips til hva man bør tenke på når man selv argumenterer - og hvordan andre argumenterer. 

Forskerforbundets lokallag i Helsedirektoratet

 

 

Dette vil du lære:

 

Hva er dine kjerneegenskaper? Hvordan kan de brukes til å styrke dine resultater og ditt bidrag inn i teamet?  Hva skjer når de overbrukes (overslag). Hvilken effekt har du på de rundt deg da? 

Hva motiverer deg? Hva stresser deg? Hva er dine prioriteringer? Og hvordan kan dine prioriteringer bidra til å styrke teamet? Hvordan kan du spille de andre rundt deg gode?

Hva er din foretrukne kommunikasjonsstil? Hvordan kan andre reagere på din måte å kommunisere på? 

Hvordan liker du å jobbe? Alene eller i team med andre? Hvordan liker du å samarbeide med andre? 

Ja, vi har fått til den endringen vi ville. Har nå et knaktende godt og ansvarlig team, meget høy medarbeidertilfredshet - og vi tjener penger. Litt av en reise!

Daglig leder, mellomstor bedrift

 

Jeg er din kursleder:

Anne Karin Nordskag

Jo mer jeg underviser i retorikk og kommunikasjon, jo mer forstår jeg at det meste handler om relasjoner. Mennesker vi har gode relasjoner til, tåler oss på en annen måte, enn mennesker som ikke kjenner oss så godt - eller mennesker som ikke liker oss, respekterer oss eller har tillit til oss. "Den som ikke tror på mannen, tror ikke på saken", sa Aristoteles for snart 2.400 år siden. De ordene gjelder fortsatt. 

Å bygge sterke relasjoner starter med selvinnsikt. Hvem er jeg og hvordan oppleves jeg av de rundt meg? Deretter handler det om å forstå verden gjennom "de andres" briller. Hva er viktig for dem? Hvorfor? 

Jo eldre jeg blir, jo klokere blir jeg. Heldigvis. Hvis du vil komme raskt ut av startblokken og etablere sunne og sterke relasjoner til de rundt deg, enten det er på jobb eller hjemme, er dette kurset for deg. Kan du ikke ta dette kurset sammen med dine kollegaer, meld deg på vårt nettkurs!

Kurset er perfekt for avdelinger, teams, prosjektgrupper og ledergrupper. Er det to som sliter med samarbeidet, kan vi se nærmere på akkurat de to og kjøre deres profiler opp mot hverandre for å avdekke risikopunkter og for å komme med konkrete tiltak som kan styrke relasjonen og samarbeidet.

Varighet 

Du kan velge mellom disse alternativene:

  • 3 timers kurs
  • 1 dags kurs
  • 1,5 dags kurs
Temaet kan også tilbys som kortere foredrag og tre-timers seminar (uten profilanalyse).

 

Pris

3 timers kurs: kr. 30.000,- + 2.450,- pr deltaker

1 dag: kr. 40.000,- + kr. 2.450,- pr deltaker

2 dager: kr. 60.000,- + kr. 2.450,- pr. deltaker

Prisen inkluderer Everything DiSC® profilanalyse, individuell samtale mellom deltaker og kursleder etter kurset, samt kursdokumentasjon.


Foredrag: kr. 25.000,-

3-timers seminar: kr. 30.000,-


Hvem passer kurset for?

Kurset passer for alle som jobber mot og sammen med andre mennesker, alt fra ledere og prosjektledere til fageksperter, konsulenter og selgere for å nevne noen.

Kurset egner seg spesielt godt som teambuilding. 

Ledergrupper, salgsteam, prosjektgrupper, avdelinger og andre arbeidsgrupper som er avhengig av godt samarbeid for å lykkes.

 

Sosial bærekraft

Alle organisasjoner som har sosiale bærekraftsmål vil har stort utbytte av å tilby sine ansatte dette kurset, som et tiltak for å nå sine sosiale bærekraftsmål. 

Har du spørsmål eller ønsker å bestille dette kurset? Da kan du kontakte oss her:

 

Krystallklart budskap kurser ledere og medarbeidere i norske bedrifter, forvaltningen og  organisasjoner i retorikk & kommunikasjon, presentasjonsteknikk, møteledelse & møtekultur, samt relasjonsbygging. Dette gjør vi gjennom kurs, nettkurs, seminar/webinar og foredrag.

 

Facebook LIVE
I tillegg sender vi direkte fra vår Facebook-side hver fredag morgen kl. 08.42, "Krystallklart kvarter m/Anne K", hvor vi gir deg en retorisk "dusj" med praktiske tips og inspirasjon til en bedre arbeidsdag. 
Klikk deg inn og bli litt mer kjent med oss!

 

 

📍 Krystallklart budskap AS, Høymyrfjellet 36, 1389 Heggedal
🏷️  Org. nr. 997098315
 📞  9280 5902
✉️  [email protected]