Hvordan ville livet ditt vært om du forstod andre mennesker?

Det å samarbeide med andre mennesker er krevende. De ser verden annerledes enn det du gjør. De tar andre valg, andre prioriteringer. Du er usikker på hvordan de andre opplever deg, og kanskje er du ukjent med hvilken effekt du har på de rundt deg.
Hva om det fantes en måte som hjalp deg med alt dette?
Ja, jeg vil delta på dette kurset

HVA VIL DU OPPNÅ MED Å TA DETTE KURSET?

1. Økt selvinnsikt

For å lykkes i arbeidslivet og på hjemmebane, er du avhengig av gode relasjoner med de rundt deg.

Din evne til å bygge sterke relasjoner starter med deg selv.

Hvem er du? Hvilken energi sprer du? Hvilke egenskaper har du? Hva motiverer deg? Hva stresser deg? Hvordan blir du under press? Hvorfor føler og tenker du som du gjør? Og hvorfor tar du de valgene du gjør?

Dette kurset vil gi deg økt selvinnsikt slik at du får klarhet i hvem du er, hva du står for og hva som er viktig for deg. Det hjelper deg å få indre harmoni og ro, noe som vil gjøre det mye enklere for deg å spre positiv energi og utvikle bedre relasjoner til de rundt deg.

2. Hva syns de andre om deg?

Du har kanskje lagt merke til det, men noen mennesker bare omfavner deg akkurat slik du er, mens andre reagerer rynker på nesen bare du kommer inn i rommet.

Hvorfor skjer dette? Hvorfor er det slik at vi har en effekt på noen, og en helt annen effekt på de andre? Er det deg, eller er det de som er problemet? Og hva kan du gjøre for å fikse dette?

Det handler om å se seg selv utenfra, forstå hvordan du kan oppleves av de andre når du kommuniserer. Sprer du positiv energi, som skaper motivasjon og pågangsmot? Eller tapper du dine medarbeidere for energi?

 

3. Å forstå de andre

Hva er viktig for Petter? Hvordan er det Malin tenker? Hvorfor reagerer Thomas slik når du kommer med et forslag?

Når du forstår hvordan de andre tenker, føler og reagerer, når du forstår hva som er viktig for dem og hvordan dette påvirker deres prioriteringer og valg, er det enklere for deg å tilpasse din kommunikasjon og atferd slik at dere kommuniserer på samme frekvens og skaper en gjensidig positiv energioverføring mellom dere.

Forståelse for hvordan de andre er "skrudd sammen", og kunnskap om hvordan du kan strekke og beherske dine egne egenskaper, bidrar til å utvikle tillit, trygghet og empati. Det er dette som er nøkkelen til å bygge sterke, positive og solide relasjoner, som igjen påvirker kvaliteten samarbeidet og resultatene dere skaper sammen.

HVORFOR VELGE OSS? 

Sertifisert kursleder

Anne Karin Nordskag er sertifisert kursinstruktør og har 11 års erfaring som kommunikasjonstrener. Hun holder kurs for bedrifter som SpareBank 1, Coop, Norges Bank og Aker BP for å nevne noen (se Referanser i menyen for komplett kundeliste). Hun vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg å utvikle din relasjonelle styrke.

Nyttig og praktisk verktøykasse

Kurset gir deg nyttige og praktiske verktøy som hjelper deg å forstå deg selv og de rundt deg på en bedre måte. Det holder ikke å vite i teorien hva som gjør oss forskjellig, du trenger verktøy for å nyttiggjøre deg kunnskapen i hverdagen.

DNV-sertifisert profilanalyse

Kurset inkluderer en profilanalyse av din atferd og kommunikasjonsstil. Profilanalysen er DNV-sertifisert som godkjent verktøy for å utvikle medarbeidere og ledere i organisasjoner, og utviklet av anerkjente Wiley. Etter kurset sitter du igjen med en 20 siders rapport om deg selv, og med mange gode tips til hvordan du kan samarbeide med de som er ulik deg. 

 

Hvordan gjennomføres kurset?

Kurset gjennomføres i Teams. I forkant vil du ha fylt ut et spørreskjema op Everything DiSC profilanalyse på nett, og basert på dine svar vil det utarbeides en 20-siders rapport. Rapporten vil du motta mot slutten av kurset. Etter noen dager møtes vi igjen til en 50-minutters veiledningssamtale hvor vi går igjennom rapporten din og hvordan du kan bruke den for å styrke dine relasjonelle ferdigheter.


PRIS: kr. 7.450,-

 Dette er inklusive profilanalysen verd kr. 2.450,- samt en individuell samtale (50 minutter) etter kurset (verd kr. 2000,-).

NB! Dette er et kult kurs å ta for dere som privat ønsker å løfte kommunikasjonen og samarbeidet i samlivet til et høyere nivå. Derfor tilbyr vi at du kan ta med din partner,  og få 50% rabatt for din partner. Send oss en e-post, så fikser vi dette for dere. 

JA, JEG ØNSKER Å DELTA PÅ DETTE KURSET!

Adm.dir, mellomstor norsk bedrift

Ja, vi har fått til den endringen vi ville. Har nå et knakende godt og ansvarlig team, meget høy medarbeidertilfredshet - og vi tjener penger. Litt av en reise!

Forskerforbundets lokallag i Helsedirektoratet

Kurset var inspirerende. Nyttig informasjon om å bruke teorien om ulike personlighetstyper og hvordan de reagerer på/tar til seg informasjon og argumentasjon. Gode tips til hva man bør tenke på når man selv argumenterer - og hvordan andre argumenterer. 

ØNSKER DU Å KJØPE INN DETTE KURSET TIL DITT TEAM?

Dette er et glitrende kurs for å kick-starte et nytt team eller å hjelpe et team med å få til bedre kommunikasjon og samarbeid. Kurset kan vare i en dag eller to dager - litt avhengig av hva du ønsker å få ut av kurset. Med to dager kan vi bygge på med skreddersydde øvelser, som feks. hvordan vi gir hverandre konstruktive tilbakemeldinger, hersketeknikker osv. "Speed-dates" er en annen populær øvelse, hvor deltakerne virkelig kommer under huden på hverandre, noe som skaper tillit og trygghet i teamet.

Er dette noe for dere, fyll ut kontaktskjemaet og så tar vi det videre derfra. 

Kontaktskjema

Krystallklart budskap kurser ledere og medarbeidere i norske bedrifter, forvaltningen og  organisasjoner i retorikk & kommunikasjon, presentasjonsteknikk, møteledelse & møtekultur, samt relasjonsbygging. Dette gjør vi gjennom kurs, nettkurs, seminar/webinar og foredrag.

 

Facebook LIVE
I tillegg sender vi direkte fra vår Facebook-side hver fredag morgen kl. 08.42, "Krystallklart kvarter m/Anne K", hvor vi gir deg en retorisk "dusj" med praktiske tips og inspirasjon til en bedre arbeidsdag. 
Klikk deg inn og bli litt mer kjent med oss!

 

 

📍 Krystallklart budskap AS, Høymyrfjellet 36, 1389 Heggedal

🏷️  Org. nr. 997098315

 📞  9280 5902

✉️  [email protected]