Derfor kan du tjene på å tenke som en selger!

 

Når du hører navnet Steve Jobs, tenker du sannsynligvis på teknologi, design og brukervennlige produkter. Men Steve Jobs ble også omtalt som "Verdens beste selger".

Men jeg er ingen selger? tenker kanskje du?

Joda, det er du.

Enten du jobber på HR, med IT, er rådgiver, konsulent, er tillitsvalgt eller verneombud, er prosjektleder eller leder - er du en selger.

Selv administrerende direktører er selgere! De beste toppledere er super-selgere, for de selger både opp til styret, til aksjonærene, til media og til alle sine medarbeidere. Evner de ikke å selge, det vil si; påvirke og overbevise, kan de ikke klare å gjøre jobben sin.

I denne videoen kan du lære tre teknikker som Steve Jobs brukte med stort hell. De aller beste selgerne bruker dem også. Ikke for å pushe enkeltsalg, men for å skape lojale kunder som kommer tilbake gang på gang.

For deg handler om å bli hørt, sett og anerkjent - for å få gjennomslag for dine ideer. Det er viktig. For virksomheten du jobber i, og for deg personlig.

Lykke til!

📫 PS! Hvis du har lyst til å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du gjøre det her: 

https://www.krystallklart.no/nyhetsbrev-pamelding

Da får du en e-post med informasjon om ukas tema i Krystallklart kvarter m/Anne K, samt andre tips og triks!

Få med deg våre praktiske og effektive tips til bedre kommunikasjon og samarbeid!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få med deg våre tips innen retorikk & kommunikasjon, presentasjonsteknikk, relasjonsbygging og møteledelse.

Vi deler ikke din kontaktinformasjon med tredjepart og du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.
Jeg vil melde meg på nyhetsbrevet
Close

50% Complete

Få gratis tips rett i mailboksen!

Motta vårt nyhetsbrev og du vil få gratis tips og inspirasjon til hvordan du kan kommunisere og samarbeide bedre med de rundt deg, slik at dere finner bedre løsninger og får en morsommere arbeidsdag!