Gullstandarden for læring og mestring

 

KUN 10% AV ALLE KURS HAR EFFEKT

Vi har aldri hatt mer fokus på kompetanseheving på jobb enn nå. Vi vet at oljen en dag tar slutt, og da er det hodene våre - kompetansen vår - vi skal leve av.

I tillegg går utviklingen fort, særlig innen teknologi. Enten blir vi med på utviklingen, eller vi blir stående igjen på perrongen når toget går. Det er den raskeste veien til arbeidsledighet.

Hva betyr dette for oss?

Det betyr «livslang læring», at vi alltid er «under opplæring».

👉 For arbeidsgivere betyr det vesentlige budsjetter til kompetanseheving for de ansatte. Noen oppretter egne akademi for å sikre at virksomheten til enhver tid har den kompetansen de trenger for å være konkurransedyktige.

👉 For ledere betyr det å ha full oversikt over hva medarbeiderne trenger påfyll av, slik at de lærer det avdelingen trenger.

👉 Og for den enkelte, meg og deg, betyr det å selv ta ansvar for egen læring, slik at vi er aktuelle, relevante og verdifulle også i morgen.

Men - dette er jo bare bra. Hva er problemet?

Problemet er å velge riktig kompetanseheving slik at det kurset eller programmet du går på, faktisk fører til produktiv og effektiv kompetanseheving som virksomheten og du kan profittere på.

For - du har sikkert vært på kurs før, ikke sant?
Som ikke førte til noen verdens ting?
Det var hyggelig der og da, men da du kom tilbake på jobb … (you know).

Den ubehagelige sannheten er at de aller fleste kurs er bortkastet. Kun 10% av kursene fører til verdi for den ansatte og virksomheten.

Hva kjennetegner disse kursene?

I denne videoen får du svaret. Jeg vil gi deg Gullstandarden som de beste kursene - som funker - bygger på. Som har de rette ingrediensene som gjør kurset vellykket, nyttig og effektfullt.

Jeg håper du sitter klar med kaffekoppen ☕️  for tips og inspirasjon til bedre kommunikasjon, slik at du blir mer effektiv, får økt gjennomslagskraft og oppnår bedre resultater.

Vi ses,
Anne K 😃

👉 Hver fredag kl. 08.42 sender vi LIVE på Krystallklart budskap sin Facebook og min personlige profil på LinkedIn.

📬 Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev ✨ med informasjon om ukas tema, kan du melde deg på her: https://www.krystallklart.no/nyhetsbrev-pamelding

_____

🟢 Har du lyst til å få meg på besøk på jobb?

Jeg holder kurs i retorikk & kommunikasjon, presentasjonsteknikk, møteledelse og relasjonsbygging - alt sammen kritisk nødvendige og viktige ferdigheter for å kunne samarbeide med andre på en effektiv og produktiv måte.

I tillegg leverer jeg lederutvikling sammen med pusteekspert og operasanger Anette Aarsland, lege og hjerneforsker Ole Petter Hjelle og tidl. Generalløytnant og toppleder Robert Mood. Sammen gjør vi deg sterkere, klokere og smidigere som leder.

Ta kontakt med meg ([email protected]) hvis du ønsker mer informasjon, eller se på krystallklart.no

Få med deg våre praktiske og effektive tips til bedre kommunikasjon og samarbeid!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få med deg våre tips innen retorikk & kommunikasjon, presentasjonsteknikk, relasjonsbygging og møteledelse.

Vi deler ikke din kontaktinformasjon med tredjepart og du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.
Jeg vil melde meg på nyhetsbrevet
Close

50% Complete

Få gratis tips rett i mailboksen!

Motta vårt nyhetsbrev og du vil få gratis tips og inspirasjon til hvordan du kan kommunisere og samarbeide bedre med de rundt deg, slik at dere finner bedre løsninger og får en morsommere arbeidsdag!