Slik blir du trygg på small-talk!

relasjonsbygging Aug 03, 2021
 

Nå som ferien står for tur, vil mange av oss havne i en situasjon vi ikke liker spesielt godt. Vi må småprate med folk vi knapt kjenner. Det kan være fjerne slektninger eller svogeren til vår partner, som vi ikke en gang liker, men som vi må holde ut med de to dagene vi tilbringer sammen på familiens hytte - for husfredens skyld. Det kan også være helt ukjente mennesker, som vi treffer i små festlige lag. 📛 Skal vi være den upopulære, stumme Stillehavsøstersen ved bordet, som alle flykter fra ved første og beste anledning, eller skal vi være den trygge og komfortable som alle smiler vennlig til og søker mot? Det er ikke så vanskelig å bli ekspert på småprat. Det er noen ting du absolutt ikke må gjøre, og så er det noe du med fordel kan gjøre.

💠 I denne videoen får du mine fem beste tips til hvordan du kan bli trygg på småprat.

💠 Du får også høre hvorfor det er nyttig å kunne beherske kunsten å småprate med alle uansett bakgrunn!

Få med deg våre praktiske og effektive tips til bedre kommunikasjon og samarbeid!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få med deg våre tips innen retorikk & kommunikasjon, presentasjonsteknikk, relasjonsbygging og møteledelse.

Vi deler ikke din kontaktinformasjon med tredjepart og du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.
Jeg vil melde meg på nyhetsbrevet
Close

50% Complete

Få gratis tips rett i mailboksen!

Motta vårt nyhetsbrev og du vil få gratis tips og inspirasjon til hvordan du kan kommunisere og samarbeide bedre med de rundt deg, slik at dere finner bedre løsninger og får en morsommere arbeidsdag!