Slik får du økt selvinnsikt og bedre relasjoner med Everything DiSC

relasjonsbygging Aug 04, 2021
 

Er det en lærdom vi kan ta med oss fra Line Andersen/NRK-saken, er at vi mennesker generelt har litt for dårlig innsikt i hvordan vi oppleves av andre mennesker og hvilken effekt vi har på dem rundt oss - og hvordan det påvirker relasjonen og samarbeidet mellom oss, og dermed produktiviteten og trivselen på jobb.

💎 Hadde det ikke vært deilig, for egen sjelefreds skyld, å vite hvorfor du reagerer, tenker og føler som du gjør? Hva som trigger deg, motiverer deg og stresser deg?

💎 Ville det ikke vært deilig å vite hvordan de andre opplever deg, og hvilken effekt du har på de rundt deg, slik at du kunne opptre litt klokere?

💎 Ville det ikke vært deilig å forstå hvordan de andre er "skrudd sammen", slik at du bedre kunne forstå og forutse hvorfor de tenker, føler og handler som de gjør?

💎 Og hvis du er leder - ville det ikke vært deilig å vite hva det er som motiverer dine ansatte? Hva som driver dem i hverdagen? Og hva du må unngå å gjøre hvis du skal få maksimalt ut av dem samtidig som de vokser og trives? I denne videoen presenterer jeg verktøyet Everything DiSC, som hjelper oss med dette!

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

Subscribe
Close

50% Complete

Få gratis tips rett i mailboksen!

Motta vårt nyhetsbrev og du vil få gratis tips og inspirasjon til hvordan du kan kommunisere og samarbeide bedre med de rundt deg, slik at dere finner bedre løsninger og får en morsommere arbeidsdag!