Slik lykkes du med dine nyttårsforsetter

 

Har du et nyttårsforsett?

Mange har et ønske om å begynne å trene, spise sunnere, slutte å røyke osv, når vi starter på et nytt år. Vi ønsker å legge de dårlige vanene bak oss, og komme i gang med det vi vet er bra for oss.

Men hvordan pleier det å gå med nyttårsforsett?

Jo, de varer ikke spesielt lenge. Treningsappen Strava vet nøyaktig hvilken dag de fleste av oss gir opp på, en dag de så treffende kaller "Quitters day"!

Heldigvis har noen forskere ved universitetet i Stockholm funnet et spennende ord vi kan benytte oss av, som mirakuløst hjelper oss å lykkes med våre nyttårsforsetter. I tillegg hjelper det å vite hvorfor det er så vanskelig å lykkes, og å kjenne til noen enkle tips til hvordan du kan lykkes slik at du kommer i mål.

Dette er tema for ÅRETS FØRSTE LIVE-sending her fra Krystallklart budskap, hvor du får tre konkrete og praktiske tips til hva du kan gjøre for å lykkes med dine nyttårsforsett!

 
📫 PS! Hvis du har lyst til å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du gjøre det her:
 
 
Da får du en e-post med informasjon om ukas tema i Krystallklart kvarter m/Anne K, samt andre tips og triks!

 

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

Subscribe
Close

50% Complete

Få gratis tips rett i mailboksen!

Motta vårt nyhetsbrev og du vil få gratis tips og inspirasjon til hvordan du kan kommunisere og samarbeide bedre med de rundt deg, slik at dere finner bedre løsninger og får en morsommere arbeidsdag!