Et nytt og unikt topplederkurs i Norge

SANNHETENS ØYEBLIKK

Å lede i krise, konflikt og kaos 

Hva kan du gjøre for å beholde roen og stå fram som en tydelig og tillitsvekkende leder når det blåser opp til storm?

 

 

"Alle kan holde i roret når sjøen er rolig."

Publilius Syrus (85 - 43 BC)

Kriser, konflikt og kaos har en tendens til å dukke opp på tidspunkt som passer dårlig, og det er ditt ansvar å håndtere situasjonen på en ansvarlig måte.

Hvem blir du under stress og press?

SAS-sjefen skjelte ut sine piloter i beste sendetid på TV og kalte opptreden deres for schizofren.

Skipresidenten Erik Røste og Generalsekretær Ingvild Bretten Berg fikk en konflikt med Clas Brede Bråthen de helst skulle vært foruten. Clas Brede Bråthen er fortsatt sportssjef for hopperne, mens Røste og Bretten Berg er ute av skiforbundet.

Berit Kjøll, president i Norges idrettsforbund, havnet i konflikt med et av sine egne styremedlemmer, i det som egentlig var en sak mellom styremedlemmet og en varsler. Resultatet ble en ekstern gransking, en advokatregning på 1,1 millioner dugnadskroner og en konklusjon om at "Intet kritikkverdig har skjedd, kun en misforståelse".

Alle disse tre historiene forteller om krevende situasjoner med store menneskelige omkostninger. I tillegg kommer omdømmetap, effektivitetstap i organisasjonen og en solid ripe i lakken for topplederne for manglende evne til å rydde opp.

Hvem blir du som leder når det blåser opp til storm? Evner du å stå stødig? Evner du å ta gode beslutninger? Har du forberedt og trent en organisasjon som kan håndtere en krise før den smeller i pressen?

For - er det en ting du bør være forberedt på, så er det at det en dag vil kunne smelle.

Enten det handler om datainnbrudd, en metoo-sak eller at et menneskeliv har blitt hardt skadet eller gått tapt.  

Er organisasjonen preppet og trent, eller vil dere bli tatt på sengen?

Det er i dette øyeblikket du blir kjent med deg selv. Dette er ditt "sannhetens øyeblikk". Klarer du å holde hodet kaldt og hjertet varmt, slik at de menneskelige, økonomiske og omdømmemessige tapene blir så lave som mulig?

Vi ønsker deg velkommen til kurset "Sannhetens øyeblikk - å lede i krise, konflikt og kaos", hvor du vil lære strategier, teknikker og verktøy, samt høste av erfaringene til andre toppledere, slik at du og teamet ditt står godt rustet til å tåle stormen når den blåser opp.

 

Velkommen

Kursinnhold

Praktisk informasjon

Om kurslederne

Søk om å delta

Krystallklart budskap AS kurser ledere og medarbeidere i norske bedrifter, forvaltningen og  organisasjoner i retorikk & kommunikasjon, presentasjonsteknikk, møteledelse & møtekultur, samt relasjonsbygging. Dette gjør vi gjennom kurs, nettkurs, seminar/webinar og foredrag. 
Sammen med samarbeidspartnere tilbyr vi også et unikt program innen lederutvikling.  

 

📍 Krystallklart budskap AS, Høymyrfjellet 36, 1389 Heggedal

🏷️  Org. nr. 997098315

 📞  9280 5902

✉️  [email protected]