Hei og velkommen til oss!

"Du skal stå oppreist, ikke holdes oppreist".

Marcus Aurelius

 

Det var sommeren 2021 at Anne Karin så SAS-sjefen Anko van der Werff omtale pilotforeningen sin atferd som schizofren. Topplederen bar preg av å være under sterkt press, og det var sikkert flere enn Anne Karin som fikk vondt i magen av det vi var vitne til. Det var da hun bestemte seg for å ta kontakt med Robert Mood, Anette Aarsland og Ole Petter Hjelle for å høre om de skulle lage et kurs for erfarne ledere, med fokus på å stå stødig i urolige tider under stress og press.

For i dag står norske ledere under press. Vi har nedgangstider. Det betyr budsjettkutt, nedbemanning, salg av virksomheter og konkurser. Det frarøver nattesøvnen, gjør humøret ustabilt og fører til at tankene er på jobb selv om du er hjemme med familien. De som betyr mest, får minst av deg. Det er ikke bra eller holdbart i lengden.

Da vi startet å utvikle dette kurset, tok vi kontakt med en ekspert i kriseledelse for å høre hva slags tanker han hadde om norske ledere og deres evne til å lede i kriser og konflikter. 

Han sa: Den største utfordringen er at norske ledere ikke tror de kan havne i en krisesituasjon.
De vil ikke tenke "Hva-hvis …". Det er en stor svakhet som kan koste dem dyrt.

Dette gjelder forhåpentligvis ikke deg, siden du sitter og leser dette nå. Du er sannsynligvis klar over at urolige tider vil kunne kreve noe ekstraordinært av deg og du ønsker å være klar til å håndtere hva det enn måtte være.

Du ønsker å være en leder som kan utøve lederskapet ditt på en klok, ansvarlig og effektiv måte til fordel for virksomheten og for alle involverte.

I tillegg ønsker du å få en arena hvor du møter andre erfarne ledere. En arena hvor dere kan diskutere, dele erfaringer og tips, og ikke minst få inspirasjon til hvordan du kan håndtere krevende situasjoner slik at du og teamet ditt står godt rustet for det som ligger foran dere.

Ønsker du å ta med deg flere?

Du er velkommen til å ta med deg flere av dine lederkollegaer, eller ledergruppen din. Da kan du bli med og coache dine nærmeste, slik at dere styrker ledergruppen som et team, får økt tillit og trygghet i gruppen og utvikler "Et felles VI" noe som vil komme til nytte både i hverdagen og når det blir ekstra turbulent.


Vi håper å se deg - og ev. din ledergruppe, på kurset "Sannhetens øyeblikk - å lede i urolige og utfordrende tider" i mars 2024.

 

Robert Mood, Anette Aarsland, Ole Petter Hjelle og Anne Karin Nordskag

Oslo, mai 2023

 

Forside

Kursinnhold

Praktisk informasjon

Om kurslederne

Søk om å delta

 

 

Krystallklart budskap AS kurser ledere og medarbeidere i norske bedrifter, forvaltningen og  organisasjoner i retorikk & kommunikasjon, presentasjonsteknikk, møteledelse & møtekultur, samt relasjonsbygging. Dette gjør vi gjennom kurs, nettkurs, seminar/webinar og foredrag. 
Sammen med samarbeidspartnere tilbyr vi også et unikt program innen lederutvikling.   

 

📍 Krystallklart budskap AS, Høymyrfjellet 36, 1389 Heggedal

🏷️  Org. nr. 997098315

 📞  9280 5902

✉️  [email protected]