Hei og velkommen til oss!

"Du skal stå oppreist, ikke holdes oppreist".

Marcus Aurelius

 

Da vi startet å utvikle dette kurset, tok vi kontakt med en ekspert i kriseledelse for å høre hva slags tanker han hadde om norske ledere og deres evne til å lede i kriser. 

Han sa: Den største utfordringen er at norske ledere ikke tror de kan havne i en krisesituasjon.
De vil ikke tenke "Hva-hvis …". Det er en stor svakhet som kan koste dem dyrt.

Dette gjelder forhåpentligvis ikke deg, siden du sitter og leser dette nå. Du er sannsynligvis klar over risikoen for at noe kan skje, og du ønsker å være forberedt.

Du ønsker å være en toppleder som kan håndtere en krisesituasjon på en klok, ansvarlig og effektiv måte til fordel for egen virksomhet og for alle involverte. Det er nettopp det dette kurset vil ruste deg til.

Kurset vil gi deg innsikt i hva som kreves av deg når du skal lede i krise, konflikt og kaos. Du vil utvikle ditt eget lederskap, få tilgang til praktiske og nyttige verktøy, og du vil få hjelp til å utvikle virksomhetens krisestrategi.

I tillegg vil du få en arena hvor du møter andre toppledere. En arena hvor dere kan diskutere, dele erfaringer og tips, og ikke minst få inspirasjon til hvordan du kan håndtere en krevende situasjon slik at du og teamet ditt står godt rustet til å tåle stormen når den blåser opp.

Vi håper å se deg på kurset "Sannhetens øyeblikk - å lede i krise, konflikt og kaos" i januar 2024.

 

Robert Mood, Anette Aarsland, Ole Petter Hjelle og Anne Karin Nordskag

Oslo, mai 2023

 

Kursinnhold

Praktisk informasjon

Om kurslederne

Søk om å delta

 

 

Krystallklart budskap AS kurser ledere og medarbeidere i norske bedrifter, forvaltningen og  organisasjoner i retorikk & kommunikasjon, presentasjonsteknikk, møteledelse & møtekultur, samt relasjonsbygging. Dette gjør vi gjennom kurs, nettkurs, seminar/webinar og foredrag. 
Sammen med samarbeidspartnere tilbyr vi også et unikt program innen lederutvikling.   

 

📍 Krystallklart budskap AS, Høymyrfjellet 36, 1389 Heggedal

🏷️  Org. nr. 997098315

 📞  9280 5902

✉️  [email protected]