Vi er dine kursledere

Robert Mood

Offiseren, topplederen og lederutvikleren.

Robert Mood er norsk generalløytnant med omfattende felterfaring fra Midtøsten og Balkan. Fra 2009 - 2011 var han sjef for FNs observatørkorps i Midt-Østen, og i 2012 FNs spesialutsending i Syria. Han er eneste nordmann som har sittet ansikt til ansikt med president Bashar al-Assad mens krigen pågikk.

I 2016 ble han tildelt Fritt ords pris. Året etter ble han valgt til president i Norges Røde kors. I dag er han en av Norges mest ettertraktet foredragsholdere hos Orator AS. I tillegg er han tilknyttet Norges Idrettsforbund på etikk, Mellomkirkelig Råd på internasjonale spørsmål, samt Society Lab med lederutvikling. Robert Mood har en unik ledererfaring og spesielt høy kompetanse innen verdibasert ledelse i endringsprosesser.

Han har utgitt to bestselgende bøker, «ANSVAR - ledelse er ingen popularitetskonkurranse» og «Kunsten å stå opp om morgenen. 10 råd for livet».

Sagt om Robert Mood:

“Robert Mood traff vårt publikum med sitt åpningsforedrag på Industrivernkonferansen 2021. Med engasjement, og basert på egne erfaringer, delte han mange gode tanker og refleksjoner rundt ledelse i kriser. Dette foredraget ble det snakket om gjennom dagen”.

Knut Oscar Gilje, Næringslivets sikkerhetsorganisasjon

 

Anette Aarsland

Operasangeren, stemmepedagogen og hele Norges fremste pusteekspert.

Anette Aarsland har de siste 12 årene hjulpet ledere, idrettsutøvere og artister med å puste optimalt, med mål om å beholde roen slik at de kan prestere bedre enten det er på møterommet, idrettsbanen eller scenen.

Hun har like lenge holdt kurs og foredrag i puste- og stemmeteknikker. Anette har kurset blant annet Tannlegeforeningen, LHL-sykehusene, TietoEVRY, SpareBank 1 og NAV. Alle hennes teknikker er sterkt forankret i solid forskning og vitenskap, og hun har vært intervjuet både i TV, radio, aviser og ukebladet utallige ganger.

I 2014 ga hun ut bestselgerboken «PUSTEN» som senere har blitt utgitt på engelsk og dansk sammen med journalist Nina Hanssen, og i 2016 holdt hun sin TEDx-talk "Exhale" i Trondheim.

Sagt om Anette Aarsland:

"Dette var veldig bra kursopplegg. Kurset og Anette ble veldig konkret, faglig orientert og fundamentert og praktisk og med øvelser som gjør det lett å ta det vi lærte med oss i hverdagen og nyttiggjøre oss det.  Hun er veldig engasjert i hver enkelt og evner å skape trygghet i gruppa slik at alle fikk personlig veiledning og uttelling."

Helene Naper, Advokat og bedriftsrådgiver i NHO Telemark

 

Ole Petter Hjelle

Legen, hjerneforskeren og bestselgende forfatter. Ekspert på kommunikasjon og formidling.  

Ole Petter Hjelle er for mange kjent som "Treningslegen", fastlegen som tok pasientene med på treningstur framfor å skrive ut resepter.

I tillegg til å være førstelektor på Universitetet i Sørøst-Norge hvor han forsker og underviser ved Fakultet for helse- og sosialvitenskap, har han jobbet som profesjonell foredragsholder på store og små scener i en årrekke.

Ole Petter har vunnet flere priser for sin formidling, blant annet Morgenbladets «fantastiske formidlere» i 2016.

Han har også bakgrunn som toppidrettsutøver med NM-gull i maraton. Ole Petter har over 7500 fallskjermhopp under beltet og en doktorgrad i nevrologi.

Sagt om Ole Petter Hjelle:

"De som hørte på var veldig fornøyd, og likte spesielt at det ikke ble formidlet med en moralsk pekefinger, men med humor, innsikt og kunnskap om effekter på hjernen av fysisk aktivitet. Flere bet seg merke i hvilke positive konsekvenser fysisk aktivitet har på kropp og sjel. Veldig positivt at Ole Petter Hjelle faktisk trener med sine pasienter, og forteller om hvordan det påvirker den enkelte helsemessig både med bedret helse, og at han får en mer helhetlig kunnskap om hver enkelt pasient."

Ingvild Gulbrandsen, Riksrevisjonen

 

Anne Karin Nordskag

Siviløkonomen, daglig leder og kommunikasjonstreneren.

Anne Karin Nordskag har siden 2011 kurset tusenvis av deltakere fra norsk næringsliv og forvaltningen i retorikk & kommunikasjon, presentasjons- teknikk, møteledelse og relasjonsbygging. Blant hennes kunder finner du TINE, Aker BP, EKSFIN, Forsvaret, Norsk sykepleierforbund og KS - for å nevne noen. Hennes breddekunnskap om norsk næring- og organisasjonsliv er eksepsjonell og hun har flere ganger vært på NRK som retorikk-kommentator.

Anne Karin har også vært håndballtrener i mange år, og hun trekker mange paralleller mellom idretten og arbeidslivet. Hvordan kan du coache og inspirere dine medarbeidere, hvordan kan du gi tilbakemeldinger på en konstruktiv måte? Hvordan når du igjennom til et menneske som er i en sterk emosjonell tilstand? Det er her retorikken kan hjelpe deg. Å finne de rette ordene, formidle dem på den rette måten, til de rette menneskene - ut fra situasjonen dere er i, slik at du oppnår det du ønsker. 

Sagt om Anne Karin Nordskag:

«Anne Karin overrasket oss og grep rommet fra første stund. Et herlig spesielt tilrettelagt seminar for våre prosjektledere om å være troverdig. Seminaret var tilpasset for rollen vi har som prosjektledere når vi leder styringskomiteer med mange stakeholdere.» 

Gjernmund Lima, Equinor, Leader Project Management

 

Forside

Velkommen

Kursinnhold

Praktisk informasjon

Søk om å delta

Krystallklart budskap AS kurser ledere og medarbeidere i norske bedrifter, forvaltningen og  organisasjoner i retorikk & kommunikasjon, presentasjonsteknikk, møteledelse & møtekultur, samt relasjonsbygging. Dette gjør vi gjennom kurs, nettkurs, seminar/webinar og foredrag. 
Sammen med samarbeidspartnere tilbyr vi også et unikt program innen lederutvikling.  

 

📍 Krystallklart budskap AS, Høymyrfjellet 36, 1389 Heggedal

🏷️  Org. nr. 997098315

 📞  9280 5902

✉️  [email protected]