Velkommen til Engø Gård!

Kursprogram tredje samling

 

Sted: Engø gård & hotell, Tjøme

27. - 29. mai 2024

 

Tema:

Ditt lederkonsept: Vi deler våre lederkonsept med hverandre, drøfter og mottar tilbakemeldinger fra de andre lederne.  

Bevegelse: Du vil få mange gode tips til hvordan du kan innarbeide bevegelse i din arbeidsdag, slik at det å bevege seg ikke stjeler verdifull tid, men heller hjelper deg å jobbe mer effektivt og produktivt. Hvis værgudene er med oss tar vi en tur ut i naturen for en guddommelig opplevelse. 

Følelser: Er sterke følelser en styrke eller en svakhet? Er det et mål å ha kontroll på følelsene våre? Hvordan kan vi forstå følelsene våre og egne reaksjonsmønster og lære hvordan vi kan bruke våre følelser på en konstruktiv måte slik at følelsene våre blir en styrke og ikke en fallgruve? 

Retorikk og kommunikasjon: Hva kjennetegner sterke argumenter som gir innflytelse? Du vil lære fire forskjellige kommunikasjonsstiler som vil hjelpe deg å lede dine medarbeidere både til hverdags og i krisesituasjoner. Du vil også lære hvordan vi kan bruke strategisk historiefortelling som et verktøy for å påvirke, engasjere og motivere, samt hvordan vi kan bruke stemmen vår på en effektfull måte når vi ønsker å nå igjennom til publikum. Vi trener på formidling.

Krevende situasjoner: Vi deler med hverandre hvilke krevende situasjoner for framtidensom bekymrer oss og diskuterer og deler erfaringer for hvordan disse kan møtes og løses. 

Fysisk utfordring: Hva har adrenalin, endorfiner og serotonin til felles? Vi strammer skruen og tar et ytterligere steg utenfor komfortsonen. Pulsen vil stige, det samme vil stressnivået ditt. Spørsmålet er: Klarer du å tenke klart, ta gode valg og gjøre det du må gjøre? Denne vil du ikke gå glipp av og du kommer til å huske den resten av livet!

Veien videre: Hva nå?

Oppsummering og avslutning. 

 

Søk om å delta