Velkommen til Britannia hotel!

Kursprogram første samling

 

Sted: Britannia hotel, Trondheim

8. - 10. januar 2024

 

Tema:

Hjernen vår: Hvordan fungerer hjernen vår når vi tar beslutninger? Hva skjer når den utsettes for stress og tidsnød? Hvorfor ender vi ofte opp med dårlige valg når vi er stresset? Hjernen din lurer deg, men hvilke teknikker kan du bruke for å lure hjernen? Hva viser MR-bildene av hjernen til publikum når de bli eksponert for en presentasjon med PowerPoint? Hva bør du heller gjøre for å vekke engasjement og motivasjon hos dine medarbeidere? 

Stressmestring: Gjennom korte foredrag og praktiske øvelser vil du lære hvordan hjernen og kroppen reagerer under stress og hvorfor dette er livsviktige responser. Du vil lære enkle og effektive pusteteknikker som er forankret i vitenskapelig forskning, og under hele kurset vil du trene på disse pusteteknikkene slik at de automatiseres og blir en naturlig del av din atferd.

Ditt lederkonsept: Hva er kjernen i ditt lederkonsept og hvordan ønsker du å være? Du vil gjennom korte foredrag, refleksjoner og samtaler med andre ledere få hjelp til å finne kjernen i ditt lederkonsept basert på dine egne verdier. Du vil få dypere innsikt i hvordan du kan lede og holde orden i eget hus, med utgangspunkt i ditt lederkonsept, fremfor å mikrostyre dine medarbeidere. Ditt lederkonsept vil hjelpe deg å ta bedre og raskere beslutninger, slik at du ivaretar organisasjonens verdier og omdømme. 

Retorikk og kommunikasjon: Hvordan kan du kommunisere klart og tydelig med kraft og overbevisning? Hvordan kan du formidle et tydelig budskap på en effektiv og empatisk måte? Hva kjennetegner et tydelig språk? Fornuften og følelsene - din vei til makt, innflytelse og tillit. Vi trener på budskapsformulering og argumentasjon. Du vil lære om Storytelling - retorikkens mektigste verktøy når du ønsker å snakke til hele hjernen.

Stemmen - ditt viktigste instrument for tillitsvekkende og klar kommunikasjon. Trening på stemmeteknikker for å få en sterk og stødig stemme selv når pulsen og adrenalinet er skyhøyt. 

Mental og fysisk utfordring: Hva skjer med hjernen din når du må utenfor komfortonen? Trening på å bli kjent med egne følelser, instinktive reaksjoner og automatiserte tanker under stress og press.

Oppgave til neste samling.

 

 Kursinnhold 2. samling

Bli bedre kjent med Britannia hotel

I Trondheim vil du bo på ærverdige Britannia hotel, hvor også første samling vil finne sted. Vi har reservert et eget delux-rom til deg (oppgradering er mulig hvis ønskelig). Her vil vi nyte god mat og drikke, hotellet har et velutstyrt treningssenter og ønsker du en pause finner du et delikat spaanlegg med svømmebasseng, boblebad og mulighet for å nyte en avslappende massasje. 

Hotellet har et førsteklasseskonferansesenter hvor vi vil gjennomføre mesteparten av den første samlingen. Allerede første dag vil du få mulighet til å teste ditt stressnivå. Du kan bare glede deg!